spring feeling ♥

Sitter och tittar lite på facebook och pratar med min underbara vän Malthe.
När jag kom hem från stan så tog jag i städningen direkt. Hade 6 jävla klädpåsar som skulle in i garderoben innan kvällens slut. Har hållt på med det sen halv sex och var precis klar. Vilket resulterade 3,5 timmars inplockning i mina garderober. När jag och Malin var ute och slänge soporna idag så kände jag verkligen vilket jävla vårväder som kommit. Helt underbart!
Det är riktigt varmt och skönt ute, det är nästan varamare framåt kvällen än mitt på dagen. Ja det går ju inte att klaga nu när vi fått så skönt väder. Satt och pratade med några i klassen igår om bla. peace&love, tomorrowland, metaltown osv.. Och fyfan vad jag längtar till sommaren!
Så bra som den förra var så vill man ju inget annat än att ha sommar igen. Jag säger jämt att 'det året' har varit bäst, men vafasiken, alla sommrar slår ju varandra. Dom blir bara bättre och bättre. Visst att man skulle vilja ha tillbaka vissa saker men man lär känna nya personer och uppleva en massa roligt med dom. Innan jag börjar skriva en hel jävla berättelse så ska jag ta och avsluta nu. Puss/J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0