12


hejsan!
sitter här och gör ingenting alls. hade fyra lektioner idag. stack hem vid tolv för vi hade idrottsdag. booring !
ska försöka göra lite spanska nu sen åka och rida.

love.♥

du finns i mina tankar


fuck the moment

nu har jag pluggat både spanska och engelska.
käka nyss pizza så min mage sticker ut fett mycke känns det som. helt proppmätt!
min syster har även fått körkort idag, hihi nu får hon allt köra mig vart ja än ska (a)
hörs ! :D

ja penslar , ohh ja flyter med känsla

hejsan!

vore inte sitta vidan just nu egentligen för jag är hemma och har ont i huvudet så det bara skriker om det.
när ja vakna imose så ba bulta det som fan i huvudet. är även vrål förkyld. men måste ju skriva för att hålla besökarna kvar. dagens planer är väl att göra engelska i särboken bara för att inte få IG igen .. sen så ska jag göra spanska. plugg plugg plugg !!

love.♥

jag verkligen gillar min fina stil

en dag med fannyprutt... åh nej , ja men skutt :p

Hej igen !

Nu har jag kommit hem från tommy. som sagt, drog till stan med mamma vid ett. skulle ju köpa vantar och en halsduk men såklart kom det med lite till hem i påsen.
Jag köpte: vantar, halsduk, mössa, en stor tjock stickad tröjja, en stor tunnstickad tröja och en bh.
när vi var klara så mötte ja upp fanny inne på tuna park , så vi gick till gina, hon köpte en tröjja sen stack vi till henns pärons jobb för hon skulle städa sen efter det stack till stan lite snabbt sen hem till tommy.  dom två är ju fan helt störda, dom mobbar sönder mig jämt :(( men ja gillar dom ändå :)
spanskaprov på onsdag, gillas inte ..
men nu ska ja kolla bonde söker fru!

love.♥

jäklar va trött jag är

hejni !

jag är guuud så trött verkligen. kom hem vid två inatt. la mig i sängen och sov direkt. jag hade sovit i över en timme på bussen. ja somna typ kvart över tolv, kvart i ett satt ja alarm men vakna inte av det. när ja väl vakna var vi framme i eskilstuna. skönt!
ville bara hem och sova.. mamma hade väntat i en timme vid statiol där bussen stanna. eftersom att jag sov så hörde ja inte när hon ringde :p
vissa av er vill nog veta hur det var i stockholm också. kan bara säga att det var aaass kul verkligen. Dom härliga vännerna gjorde det ju bara ännu bättre :d vi kom upp dit vid tjugo över sex. vi sprang in till annexet o kollade.
sen vid 5 i sju sprang vi till våra platser. sen var det invigningen av globen horse show 2010, som det är varje år. sen så var det hoppning o lite annat. precis innan fyrspannen så trodde ja de va paus så ja ba lovina ska vi gå till annexet? hon ba aa aa aa . sen när vi hade varit där i 20 min kanske så säger hon " julia :p du vet att fyrspannen redan varit va? hahahahahha" bara för hon inte tycker det är kul att kolla på så sa hon inget till mig. hon visste ju att de inte var paus :( det roligaste o kolla på ju. Stämningen i globen i år var inte alls lika bra. inget var lika bra som förra. så var det mer " show" men nu var det bara hoppning, fyrspann, nå jävla kameler, någon engelsk som red western, fast hästen kunde inte alls mycket så det var super tråkigt, sen hoppning igen sen julavslutningen , sen slut ..  förra året började ju jag o linn gråta för han den där sean tjing tjang var så jävla bra. HAHAHHA vet inte vad han heter så det vi kalla han sean tjing tjang igår xd

idag ska jag till stan med först mamma, sen möta upp fanny för att gå lite till. vi ska väl till både tuna park o stan :)

love.♥

ikväll då jävlar !

nu börjar det närma sig stockholm med stormsteg. om två timmar drar ja mig mot kungsör till alex innan vi åker. kvällen kommer bli mer än bara grym!
jag och toker sitter ju brevid varann , så det kan ju inte bli annat än bra. sticker väl från kungsör vid tre o kommer hem igen vid ett inatt. stockhom horse show 2010!!!!!!!!
det jag ska köpa är : 4 schabrak, 1 par vantar , kanske ridbyxor om ja får lite mer pengar, sen en tävlings skjorta.
vi hörs imorrm


TAGGA TAGGA TAGGA!!!

LOVE.♥



<3

längesen-petter

http://www.youtube.com/watch?v=c9kv3JK7TjY

från tävlingen 21/11-10

lite bilder, är inte direkt så snygg på dom men är koncenterad till 1000


han dumma sig fett mycket, därför hans bett åker ut!

yeeeah ! snygg avramling

alexandra är bäst ... fast ne ;)

hejsan!

kom nyss hem från stan efter en eftermiddag med alexandra där.
vi fikade, hon köpte byxor sen kolla vi på dansuppvisning som var inne i gallerian. min granne var med , så duktigt hon var ! ikväll blir det att ta det lugnt. ska upp tidigt imorgon. stockholm horse show imorrn ju :d
nu blir det duschen .


vill ni att ja ska skriva om nått specillt eller så , så lägg en liten kommentar om vad isf.
tycker ja skriver samma sak hela tiden. stan, stallet, skolan, stan stallet, skolan .. aa ni fattar .

love.♥


glömde..

ja gömde säga.. " du är äcklig också för den delen"



HEJ :D

jag kom på att jag inte har berättat om min ridlektion i Tisdags. Red Treacy som vanligt, eller va man ska säga. Hon var helt jäkla knäpp :p Vi provade en ny sadel på henne som inte satt allt för bra kanske ? ;)
det va nog därför hon var som hon var. Hon sparka bakut som ja vet inte vad. Hela tiden. och bocka o hoppa o vart som en måne typ. hon ställde sig utåt hela tiden, så baken va innför å huvudet ut mot väggen. så fick lura henne o gå in på en volt o sen göra volten större tills ja var ute på spåret igen. samma om och om igen. sen så skulle vi jobba med volterna. HAHAHAHHA säger ja bara, det gick ju som det gick. Hon ville inte gå på volten så hon sprang innåt hela tiden istället o bara dumma sig o shit, så när ja banka till henne ordentligt så ba hoppa hon o sparka som fan några gånger. fick ut henne på spåret igen o berömde henne som tusan. sen samma igen, klattcha till henne igen o hon sparka o höll på. sen så fick ja rida ut på spåret några varv så man " bröt mönstret". sen var det galopp o hon vrål sparka o hoppa o va knäpp. fick ta en så jävla sakta galopp så det nästan inte gick frammåt. men hon ba dumma sig. Helt plötsligt när man trava så ba tvärstanna hon o så sparka ja till henne då flög hon upp med bakbena o ner med huvudet .man sitter skitskönt i sadeln när hon gör så, konstigt nog. hästen är inte som den ska ;d men det är så hästarna ska vara. mycket att jobba med (y) . Löste det riktigt bra tyckte anna. jag var verkligen skiiiit nöjd med lektion. tycker om hennes skitfasoner, man kan ju inget annat än skratta åt henne :p
kan ha henne varje lektion , inget jag skulle dö av för jag bara döälskar hästen!

love.♥



fghnkjhskslxmxpöq 12w09 hwssx

usch vilken tråkig dag de har vart idag. inga roliga lektioner eller nått :( skönt att vi bara gick till två ist för fyra som vi vanligtvis skulle gjort. Alexandra Westerlind är ju inte helt frisk heller ;) love you

love.♥

badhuset

usch, orkar inte ens säga hej idag . är så jävla arg o besviken på vissa personer som tror sig kunna behandla folk så som dom tycker är rätt, fast de är jäävligt fel. fel så innåt helvete. min dag har varit skit från början till slut. det ändå som gjorde mig glad var badhuset. var där med klassen för vi skulle ha simtest o efter det fick vi vara i äventyrsbadet. mycket roligt!
kan väl även tacka lisa axelsson för att hon gjorde min dag en aning bra iaf med sitt glada humör o humor på spanskan :)  har precis haft utveckligssamtal. mycket bättre än förra årets! mycket possetivare saker nu, så det är bara att fixa engelskan så är helt ok . VG i svenskan troligtvis, as nöjd!! har fått VG på alla uppgifter nu i nian .

love.♥

du är helt borta ur min värld, det kan aldrig bli som förut igen efter det hära. aldrig!

dumma dig elias :( <3

hejsan !

vart tyvärr inge skriva igår för ja kom hem så sent från Elias. Stack dit efter skolan , va med han o lama. fast man kan nog ändå säga att ja bara var med elias för lama tog datan o satt sig o lyssna musik medans elias o ja larva oss o va lite elaka mot varann. han snärta mig med ditt jävla skärp o fan va det kändes asso. sen kasta han kuddar på mig i fejjan :( sen så gav vi oss så vi la oss i sängen o snacka, mysigt . hahhaha va ledde det till ;) hmm.. han ju bara säga att han har gjort feta jävla sug/bitmärket på min jävla över läpp + en bit till över. inte snyggt hahah!
han tog tag i min fucking tunga o sög fan sönder den så ja har fett ont under. men kan inte vara arg på han för han är ju så jäkla söt o snygg (a) kom hem därifrån vid nio halv tio. käka, la mig i sängen sen somna jag .

idag så har dagen vat som alla andra dagar när det är vinter. kallt som faan !
vid tjugo över tre stack ja till tandis, inga hål för min del! :D
nu blir det ridning.

love.♥

etta? .. nej tvåa

nu har jag kommit hem från tävling, utöver att jag ramla av så gick allt kanon.
Redan vid framridningen så var han helt hyper. Skutta o hoppa o larva sig. När vi fatta galoppen så börja han bocka o sprka bakut vid läktaren. sket i de, så ja fortsatte bara rida på som vanligt. sen när jag hoppa så gick det väl helt okej. gick rätt bra tills sjuan när jag tappa båda stigbyglarna, tänkte bara att ja skulle vinna så hoppar sjuan, vänder mot första omhoppningshindret, gick typ blackout där. jag kunde ridit runt ett hinder så ja han få i fötterna i stigbyglarna men de svartna typ så ja svänger som ja planerat, hoppar första "om" hindret o han bocka så ja hänger på sidan o tänker ba' ja ska upp, ja ska vinna men sen så slängde ja mig av för ja klara inte av att komma upp så långt igen så ja vänder typ runt i luften så ja landa med ryggen rakt i marken ... aj!!!
trodde verkligen att ja skulle få en hästhov i fejjan eller att han skulle kliva på hela mig typ.
men kom tvåa så jag är nöjd ändå :)

love.♥

1:a

hejsan !

tävling idag. får hoppas det går bra . senaste gången gick det jätte bra fast ingen placering, får verkligen hoppas på det idag ;d

love.♥


tja snygging ;)

HAHAHAHAHAHHA min släkt asso ♥

fyfan va cp vi är asso. mina mostrar o kusiner är ju fan sjuka i huvudet :p
när vi käka tårta så skratta jag o linnea o emelie så tårarna rann. vi snacka om massa sjuka saker o gelen på tårtan va tarmludd o  massa, vissa av er tänker nu ba ' ehhe va är det roliga, men det va så jävla roligt så linnea o jag vart as varma det ba brände i huvudet på oss för de hetta till som fan :p
sen kommer fille, min kusin, hans kompis kom för att dom skulle lana ikväll o han ba hej, jacob. Och ja ba' tja snygging ;) :D as högt fast ja skulle säga det tyst o min ena moster hörde ju såklart de så hon ba börja as garva som jag vet inte vad o alla ba va ? :D hon ba julia ba' tjaa snygging o fyfan va vi alla skratta, jag höll på att dö av att det var så varmt för ja vart ju så jävla generad att jag sa det så högt mitt framför han o sen att alla andra hörde de o börja skratta xd hahha så ja var verkligen brandbil. (röd asso). shit vilken kväll asså.
wille ba ska ja gå o ta kort på han sen skicka till dig ja ba aa, aa gör det fan ;d sen kommer ja upp till jacob som han hette o sen fille så wille ba nu har ja en bild, ska du kyssa bilden nu eller ? ;) ja as högt igen : nej då jag kan gå in nu o kyssa snyggingen nu ist:D hahahah faaan så ja skämdes ihjäl :p

LOVE.♥

<3

julia<3joel<3bea

när man har tråkigt !

är du oskuld? - nepp
någon gång haft sex med samma kön? - nej ?
när hade du sex senast? - någon månad sen
vem hade du sex med senast? - petter
när blev du av med din oskuld? - 13 år
haft gruppsex? - nepp
haft sex på öppen plats? - nepp
drömt sexdrömmar? - men vilken fråga, haha nej inte vad jag vet
sugit av någon? - japp
slickat någon? - nej :s
ångrat att du haft sex med någon? - en ..
hur många oskulder har du tagit ? - venne, tror ja inte tagit nån
har/haft kk? - nej
haft sex med någon annans pojkvän? - ja
haft sex med någon kompis bror/syster ? - haha vem vet ;)
somnat under sex? - nej
haft sex när det är andra i rummet ? - jao (a)
varit med någon som är lika gammal? - ja
varit med någon som är över 18 år? - jepp
varit med någon som är yngre än dig själv? - nej , skulle aldrig de
gjort sönder något när du haft sex? - HAHAHAHA NEJ
blivit påkommen under sex? -  ja, senast av max


haft sex:

i en bil? - nej
i snön? - nej
på offentlig toalett? - nej
i duschen? - ja
i badkar? - ja
på badrumsgolv? - nej
i sjö/hav/pool? - nja
i någons förälders säng? - mjo , men inte i minas
på stranden? - nej ?
i någon annans säng? - japp
i din egna säng? - ja men klart!
på ett köksbord? - nej
i en soffa? - jao
på en stol? - nej
i en garderob? - hahah nej?
på ett sovrumsgolv? - nej
på ett köksgolv? - nej
i gräset ? - nej
i en rabatt? - men blä nej
var det pinsamma frågor ? - nej? varför ens göra det om man skäms ?





tonight is a perfect night


tjo bree !

allt bra med er läsare idag ? tipptopp med mig här asso. vakna vid halv tio idag  av att mamma kom upp o fråga om ja skulle vara hundvakt eller inte. igår somnade redan kvart över tio :o as trött efter att fanny och jag vart ute o åkt lite. Vaknade vid fyra av att jag fick mitt 17de sms under dom sex timmarna jag sovit -.-
fyyfaan . as jobbigt att läsa alla när precis vakan o var skit trött men kunde inte låta dom va .
Ikväll så ska jag iväg. kan inte säga vart tyvärr för det är en överraskning till min mormor o morfar för dom firar guldbröllop idag eller vad det är. och man vet ju aldrig om dom kollar min blogg, hah ainte för att jag tror det men ändå bäst så ;d tror iaf att det kommer bli trevligt !

love.♥

dig vill jag dela mitt liv med

förlåt att jag aldrig sagt förlåt.................................... dagen efter torsdag o före lördag, , bree ;d

HEJ!

nu har jag kommit hem från en riktigt skön kväll med hanna o sanna. mötte upp dom på stan sen tog vi bussen till hanna :) va där hemma tills tio över sex, satt o muppa oss i snacka om allt mellan himmel o jord. sen vid tio över sex följde vi med sann en bit för hon skulle gå hem , efter de stack vi till ICA o köpa choklad, mums!! (a)
sen tog vi bussen till stan . hanna gick till becca på donken o ja satt mig på bussen hem .
snart tror jag att fanny kommer. fick sms precis, tror de va från henne eller elias :*

love.♥

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

designen blir fixad ikväll :D

seriöst

seriöst varför är alla så jävla omogna som kommenterar. seriöst, skriv ditt namn om du ska klaga o fitta dig. så jävla fegt att inte skriva sitt namn. vafan är du rädd för. skriv namn o efternamn så vet jag vem du är omogna människa. o haha jo, jag får många läsare, vafan har det för roll hur min header ser ut ? du är ju fan helt väck fitthora. jag är så jääääävla lack på dig just nu. så äckligt vidrig du är- o nej ja skryter inte om vad jag o emelie sa till bussisen? vafan är du 5 år eller. du beter dig fan som de, eller näe fan tror en fem åring kan bätte än dig.
jag berättar om mina dagar i bloggen, du klagar i varje jävla inlägg, ge dig. om du hatar mig o min blogg så sluta läs förfan. du säger att ja inte kan få ens 5 stycken läsare typ, pga min header, du är ju en av läsarna så HA HA HA, där gör du bort dig totalt.
jag fuckar ur riktigt totalt snart! SLUTA LÄSA MIN JÄVLA BLOGG. JAG BESTÄMMER VAFAN JA SKRIVER. JAG SKRIVER FÖR JA TYCKER DET ÄR KUL :O SKITER I VAD ANDRA TYCKER.!!!!


åhh jävla apcp, hatar människan , hon vågar ju inte erkänna eller skriva vem hon är heller :s
dagen har iallafall vart toppen .

love.♥

när allting var bra :*


lycklig <3


kärlek

tjosan

lägg till facebook :d julia sigetoft

din jävla fitthoraaaa!

seriöst, du som kommenterar massa elakt helt iden sluta med det för i helvete , är sjukt sur på dig .
jag har inte kvar så ja tjänar pengar eftersom att det strula så mycket.
i vad i helvete vet du om ja har råd eller inte ? jag har fan råd, bara för due fattilapp o inte jag. du måste fan må bra av att hålla på som du gör. o bara så du vet så är du sjukt jävla trög för alla datorer har ett eget IP nummer. alla har inte samma lilla du. och jo jag har runt 4-5000 läsare så fuck off :s du vet för i helvete ingeting. o vafan får dig att tro att ja lever på mitt studiebidrag ? min mamma o pappa ger mig gör fan pengar hur störd får man vara :s ja skiter fullständigt i om det kostar , hur fucking mycke som helst , ska fan kolla upp vem du är. jag kan anmäla exakt allting till polisen om det är så du vill. gärna för mig. dom kollar upp dig direkt så du vet .. sluta förfan !
äckelfitta !

jag kunde vart platt som en pannkaka

(värt att läsa fan , trots att det är om hästar men lite kul :p )

hejsan!

har precis kommit hem från en bra o rolig ridlektion. Red Treacy såklart. Hon var skit fin o allt i början. Lugnt tempo, bra balans o allt. Sen i slutet när vi fatta galopp från skritt, vart det mycket i huvudet på henne så då fjanta hon bara runt och hoppade o så. helt cracy.. verkligen flög omkring på sidan o sluttsa upp i luften :p
sen när vi skulle rida förvänd galopp så va hon fortfarande lite uppspelt så när ja vänder in själv en gång o alla kolla på så ba hoppar hon emot Elton med röven o ger sig inte, så ja tröck ner vänster häl som fan o höll i vänster tygel men hon sket i de, vart bara tokigare så ja banka till henne hårt o då hon ba ' oj va händer o ba flög iväg framimåt :p när ja sparka till henne fick jag dessutom sendrag i vaden , aaaaj fan va det gjort ont !
när vi hoppat av så står marianne med Morena brevid mig, eller snett bakom sen så ja ba kolla hur långt ifrån Morena var för hon är så grinig o cp ibland men ja ba tänkte' amen hon står där lugnt så det är ingen fara, så står ja och håller i en tygel bara lite halft sådär sen ser ja ba hur morena vänder om o sparkar som fan mot treacy o treacy skrek som ja vet inte vad o ba hoppa iväg så ja flög med lite granna , sen så sprinegn hon runt på sidan o ja hänger med för hon va så stark :p men sen tog ja tag i henne lite så då stanna hon upp men va helt galen då med. Marianne höll nästan på att trilla av morena tror ja. hahaha men kungsörshästarna är ju som dom är ;d

love.♥


on my way




------------------påväg till ridningen nu----------------------



hihi va smart ja va med vägen :p
vet att alla tycker det

jag verkligen älskar skolan :D <333333333333

haha nej inte direkt :p sitter och jobbar so just nu så passa på att blogga.
går till tjugo i fyra idag. sen ikväll är det ridning. gillas mycket!!
nu tror jag att jag ska fortsätta jobba. ha det bra tills nästa gång vi ses :D

love.♥


hi hi

ska snart göra en ny design :d

hörs

I LOVE THE WAY YOU LIE..

tjen mittbena!! ;D

min dag har vart riktigt bra. bra o snabba lektioner med glatt folk :)
det ända dåliga är väl att det regnat o snöat :( är helt blöt fan .. ser ut som en våt katt :p
busschauffören på vägen hem gjorde min dag. alla ba puttades o shit för att få plats i bussen , då skriker kärringen" ni är väl ändå så jävla stora så ni inte behöver pluttas, ni kommer ändå bara in en och en." vi ba' men shit o börja skratta .. sen så när emlie o ja kliver in så emelie ba " haru pms eller jävla surkärring" o ja skratta o sa " precis" hon ba kalla mig kärring typ sen så ja ba" vafan äre sluta vara så mensig störda kärringjävel" sen gick vi HAHAHAHA !
usch tanten va helt cp :o

love.♥

baby am sorry

klockan är 21.10 just nu. har setat med matten i nästan tre timmar. Gjort fyra läxor.. suck.
innan så var vi hos mommo o morfar och fikade. Ska ta och duscha nu sen kolla tv o sova.
imorrn blir de iaf skola sen funderar ja på om ja ska rida cherie ett tag. kolla om linnea ska med också. har aldrig tid för älskling nu när ja går i nian :(
juste emma älsklingen flyttade till Linköping idag. Jag kommer sakna sönder bästavän

llove.♥

cherie älskling står för bilden  <3 miss you horney


söndag :(

usch, helgerna går alldeles för fort. Vill ha helg i minst 5 dagar. Men fan va man skulle få gå i skolan då.
Idag ska jag iallafall plugga matte. har typ 6 läxor jag inte gjort :(

love.♥

≤ΘζΞ   ΚðΥΓω   ξΞς

crille o tess

just nu sitter jag o snackar med tess skoglund o crille axner :) trevliga människor. knr inte tess typ men hon verkar som en riktigt bra tjej :) crille vännen har jag verkligen saknat sönder :(
nu ska ja fortsätta snacka ;d

love.♥

sant

När en tjej..

Är tyst - så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.
Bråkar med dig - tänker hon väldigt djupt.
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
Svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra.
Tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger.
Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt.
Försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet.
Smsar ofta - vill hon att du svarar åtminstone en gång.
Säger jag älskar dig - menar hon det.
Säger att hon inte kan leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
Säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

the city (:

heeejsan!

Min Fredag vart sjukt bra trots allt:) Fanny kom hit istället o sov här. Hon kom ungefär vid nio. Stack ut ett tag, sen så va vi inne o bara satt o snacka om allt mellan himmel o jord. skönt!
Vid kvart i tolv(?) så kom martin strand hit ett tag , vi stog ute o snackade tills klockan var runt ett. haha den killen är urskön verkligen! :) Sen så gick jag och fanny in , skulle sätta på en film men vi orka inte så vi la oss i sängen o snacka om massa. sen somna vi. vet inte ens va klockan var då.
vakna upp halv elva , gick upp o käka feulle efter ett tag sen fixa vi oss o stack till stan. ät mat o fanny köpte smink.
har precis kommit innanför dörren nu :) ikväll blir det att träffa fanny ett tag ;d

vill bara säga tack för alla söta o fina kommentarer :) två stycken var lite onödiga men det är bara dom som inte har något liv :) trodde inte att jag skulle få så många kommentarer på kanske två timmar typ. haha ..
fortsätt så!!
tvärr svarar jag inte på kommentarer som " vad ska du göra i helgen" och sen " hur mår du ? "


love.♥

coola tjejor !

OMFG!!!!!!

JAG JULIA , HAR SNACKAT MED JOCKIBOT I TELEN FÖR BARA NÅGON TIMME SEN :O
HAN MESSA ÄVEN MIG FÖR ETT TAG SEN!

VILL NI HA BEVIS BAAR FRÅGA LINE WALLIN HON VAR MED.
HAN TYCKTE HON HADE DEN KÅTASTE RÖSTEN HAN HADE HÖRT NÄR HAN SNACKAT TELE MED NÅGON.
HAN VAR SJUKT SNÄLL OCH ROLIG ATT PRATA MED :)


LOVE. ♥

åhhhhhhhhhhhhhhhhhh :@

ditt jävla cp, fyfan cad jag hatar dig. skiter förfan i dig. troru ja vill vara med dig eller. ditt äckel seriöst draaaaa.



hejsan !

är fuck förbannad just nu. får inte åka fucking någonstans ikväll. Jag hade bestämt med fanny och allting, men nejnej jag måste var hemma på en jävla fredag. åhhhhhhhh :@

hejdå

" för toklåga 39 kronor"

hejsan.
sitter i skolan och har so
det suger
nu ska jag fortrsätta jobba
PUSS

saknar min line

<3 treacy

heeeejsan!

Har precis kommit in från ovädret. Fyfasen vilken snöstorm asso. Det är snö exakt överallt o inte lite heller för den delen. Urkk för att gå till skolan imorrn..
Dagen idag har varit jätte bra :)
Kom precis hem från ridningen o shit vad det var kul o gick bra. Hade Treacy, problemhästen nr 1. Hon har ingen kontroll på säg själv o hon kommer av dig hela tiden. Galoppen byter hon hela tiden o bara drar i den. Sen är hon galen, sparkar bakut o shit. hahahha men det är det roliga med bushästen. Var hoppning idag o när hon väl fick galopp över så vart det jätte bra,men annars .. hahahahah jaa ni förstår nog ;) Hon kom av sig o vart knäpp, sprang in i hinderstöden o "sockerbitarna" . Hon hade inte kolla på kroppen helt enkelt :p Alla hatar henne men jag är den ända som uppskattar henne :D Hon är rolig, mycket att jobba med, o skit speciell. Det är verkligen Treacy .
nu väntar duschen

love.♥


svar till : E

nej han var inte full. hahahah goolare ? omg du snackar om dig själv. knr du ens mig ? nej tror inte det ;)
vad fan vet du om hur mycke ja har med dom att göra ? haha du vet ingenting äckel.  jag tjänar pengar JO!
orkar inte lägga min energi på dig mera.
sluta kommentera tack

nu jävlar .... svar till: anonyma tönten

din äcklig feta hora , du vet att jag har din IP- adress , från två datorer. Jag ljuger inte någonstans. Jag har pussat nemo på munnen. Nått mer eller ? du kan fråga alla mina vänner jag var med på lotus. Så FUCK IN MY AS! och JO jag har haft 6000 besökare. Jag godkänner inte kommentarer som " söt " "hur är det" och onödiga så mm just det. Jag kan hitta dig hur lätt som helst så du ska nog ta och hålla käften. Varför skulle inte ja kunna det ? pussa nemo.. oj va svårt , be om en puss o sen bara för han ville strula med mig, so what ? ändå han som ville inte du , jag skiter i vad du tycker om mig. är bara jävligt trött på dig mongoäckel. Min blogg går as bra. jag tjänar pengar på den så därför jag har många läsare också .. HA-HA-HA ÄR DET ÄNDÅ JAG VILL SÄGA TILL DIG!

DU ÄR SKABBIG OCH STÖRD I HELA FUCKING DITT HUVUD.


'
ja hejhej!

Skolan idag var ok, märks att man inte varit i skolan på två veckor ..

hejdå

love.♥

hmm ?

hejsan!

vet inte alls vad jag ska skriva. Känns som att jag inte har något kul att skriva längre. statestiken rasar också. nu är det 2000 bara typ, förut vare över 6000 .. aja bajja , kom igen nu fan. Ni är dåliga på att kommentera också.
Iallafall. Idag så ska jag plugga. Måste göra bokresentionen som jag inte gjort än. he-he ..


love.♥

BJUDER PÅ EN RIKTIGT GAMMAL SOMMARBILD MED FANNY OCH MIG !

hel skön kväll

hejhej.

Har precis legat o läst i över en timme. Över 200 sidor :o ja är mera död än vad jag var innan .. Idag har jag bara legat o slöat på soffan. Har kännts som att aj ska somna vilken minut som helst. Kvällen igår var urskön med alla goa människor. Bertättar lite om den. Stack dit till kvart över sju ungefär. vid åtta kom alla andra som inte kommit än. Vi snacka, dansa o hade skit skoj. B-L va lite borta så han ringde till 118 800 o fråga hur man gör en " saftig moon-walk" hahaha höll på att dö när han sa det. Sen efter ett tag igen ringde han o fråga hur man " förför en saftig 80-åring" ( trore va nått sånt xd ) hahahah fan va det kosta att ringa. O andra gången ville hon inte svara så hon ba " ni får smsa." B-L ba men fuck you kärring sen la han på.. hahahahaha vid tolv ett börja alla dra sig hemmåt så då kom mamma o hämta mig o robert så körde vi hem han sen när ja kom hem la ja mig i sängen o glodde tv. sen vid tre somna jag o sov tills ett idag..

love.♥

bilderna från kvällen kommer imorrn kanske

svar till: anonym .. som tror hon är as cool

nu jävlar blir jag trött på dig fittiga as. JO DOM ÄR KÄNDISAR, EFTER PROGRAMMET SÅ- OCH AHAHA VRF BARA UTLÄNSKA KÄNDISAR?  OOOOOCH JO DET VILLE HAN !!! han tyckte jag var söt så. bara för att du är sjukt ful o avensjuk. du är skämmig genom att skriva som du gör. Var du där eller ? nej tror inte det va. du verkar inte ha mycket sågspån kvar i hjärtan. allt har tväll trillat ur av alla slag du fått för du är så jävla stor i käften!
sluta klaga din efterblivna kossa

seriöst, våga skriv ditt namn, så jävla tönt

*FEST*

feeest om nårga timmar. TAGGA TAGGA TAGGA!
vi får höras imorrn för ikväll ska jag ha kul. ;d

love. ♥



*

hahahha lilla " micke " det heter lotus för oss små.- vi säger inte åhh vi ska till o´lerys( hur det nu stavas) utan det heter faktiskt lotus när vi är där- vrf skriver annars kelvin, sebbe , max o massa kom till lotus o massa? hahahaha så när vi är där kallas det lotus? nått mer du inte fattar ?

jävla töntar seriöst

haha ni två som kommenterade runt 01.00 inatt o sen vid 11. idag kan ju börja med att skriva era namn ist för att vara så töntiga och inte våga stå för vad ni skriver. fattar inte poängen med det, när man inte kan stå för va man skriver/ säger till någon annan. rädd för att få skit eller. Ni var sjuuukt töntiga med det ni skrev så har inte tagit med era kommentarer. Och vad var det som var så skämmigt? att jag pussade en kändes på munnen och han ville strula med mig? är det skämmigt, är det skämmigt att nemo ville det ? HAHAHA nej .. inte nånstans. Så ta era kommentarer och tryck upp i röven på er själva tack :)


Nu så.. usch vad jag hatar töntar som håller på så. Iaf idag så ska jag göra lite läxor som måste göras. Ska vara klart tills på måndag. Efter det ska jag väl fixa mig. Ikväll blir feest på hög nivå :)

love.♥

määääktigt som f-a-n!

INLÄGGET ÄR INTE LÅNGT!!! BARA SÅ STOR TEXT SÅ MAN TROR DET!!!!


hejhej!

fyfan FAN va mäktig kvällen var igår på lotus asso. Neomo och Jockiboi kom som sagt dit o vet ni :o , ja pussa nemo på munnen och sen jockiboi på kinden :o sen kramades vi massor. haha nemo ba' du jocke.. får man strula med nån tjej här inne så kolla han på mig o gjorde flörtis efter att vi pussats, haha men fan alla tjejer ba knuffa o skit så tyvärr vart det bara en puss:( förövrigt var det as niice. dansa som jag vet inte vad. Chejka(stavning) loss som fan redan från början till slut. hahah det pinsamma var att massa trodde ja o viktor frisk va tsm för vi var hela kvällen o höll varann i handen, men det var bara för att inte tappa bort varann :p så nu vet alla.. vi är I N T E tsm :p
hahah Jonte den skiten strula seriöst med alla :p bara för han är så snygg hihi. Vi verkligen ägde dansgolvet!
Nårga killar gjorde som en ring så skulle nån gå in o dansa, de va bla. oscar starnd, daniel almen ( min kusin) , daniel wolffs, sen massa blattar, sen adam österholm, men iaf ja o adina ba går in o chejkar sönder, o alla killar ba smächar mig på asset o så gjorde daniel det, wolffs allo så ja ba går fram till han o kysser han o alla ba' ohhhhhhh ;) hahahahahahah fyfan så mäktig kvällen var. Vid tolv kom pappa o hämta mig o lina , så drog vi till henne och sov. Sen idag tog ja bussen vid ett till stan sen hem. Men när ja kom hem hade ja glömt nykel så ja stack till Lovisa.
Men seriöst asso åter till lotus. NI SKULLE VART MED NI SOM INTE VA DET :o
går inte att beskriva känslan den här gången på lotus. Tyvärr.. var det den sista :( kommer inte klara mig utan det fan :'(

love.♥

lotus lounge

aamen hejsan !

Ida är det onsdag o det menas med att det är lotus ikväll. Jag och Daniel ska visa alla där inne hur man partar på riktigt ;) kommer bli kul tror jag. Nu ska ja äta frukost, kolla tv sen duscha sen fixa mig, packa väskan o sen äta lunch sen kolla tv ett tag o datan sen vid sex drar jag till Lina. Härligt !!! HAHAHAHHAHA visst planerar jag bra :d

juste får inte glömma att säga det. JAG JULIA MARIA SIGETOFT KOMMER FÅ TRÄFFA JOCKIBOI OCH NEMO IKVÄLL :O



love.♥

teori :)

nu är jag hemma från teorin. Vi snacka om massa. orkar inte förklara hahaha xd men det var om olika övningar man gör när man rider vrf hur o vad o lalala..
Lyssna men sket i lite för ja var upptagen med att smsa med Daniel . Grabben är grymt HOT! så imorrn blir det pusskalas på lotus enligt oss två. Blir även han på dagen innan också. nu plinga det till i telen, ska se vad han skrev

love.♥

tisdag ?

heeej, nu vet jag en sak jag inte vetat förut, eller haft en aning om. Vill ni veta vad ? hahahah nej det får ni inte.

Iallafall, idag så ska ja till Line ett tag. Ska hämta löshåret och sen träffa henne. Underbara människa!!
nu ska ja äta frukost.

love.♥

you made my day

Hej
sitter här o väntar på att maten ska bli klar. Är vrålhundrig. Idag var jag ju på stan med Lina. Vi gick runt o kolla klänning till henne , hon köpte en as fin klänning innte på JC . Vi somba' uscg JC har inge fint längre bara fula kläder typ men nej nej det var skit snygg, en svart kort tajt klänning. Ville ha en själv. Vi käka även donken. tjockisar hihi !
vid tjugo i fyra tog jag bussen hem. Sen dess har jag bara suttit här o sen kollat tv. Tror jag ska ta mig en dusch.

love and peace.♥

jag saknar dig älskling. Vill bara ta tillbaka dig, du var o kommer alltid vara mitt allt. den bästa i världen

the city

10.12 näe fyfan!
Jag är redan uppe trotts att jag somnade tre igår. Jag kan ju också säga att det var inte nu jag gick upp. Det för för ungefär en timme sen -.-  Idag är det stan med Lina som gäller. Vi ska kolla kläder till lotus som är på Onsdag. Kommer bli mycket trevligt tror jag :) hahahah juste, jag har ju inte ätit frulle, måste nog göra det .

love. ♥

RSS 2.0