du.

Hejsan! Kan berätta lite om min helg om ni nu vill veta, eller juste... de är ju därför ni läser min blogg ;)

Fredag: Umgicks med killarna ett tag på kvällen sen så drog jag, Julia och Elvira hem till mig och åt sen färgade vi håret alla tre. En röd, en svart o en blond, o den blonda var jag hehe! Drog sen över till " grannen " på natten och drack lite med dom killarna som var där. Kom hem halv fem på morgonen.

Lördag: På dagen så drog vi in till stan och typ köpte hårfärg till mig igen som något cp tappade bort, på kvällen var vi hemma hos Brynkan o drack med killarna. Orkar knappt tänka på kvällen pga lite saker.. Jag och Julia kom hem vid två och jag somnade diiirekt tack vare det goda vinet!

Söndag (idag): Jag och Julia vaknade vid tolv av att Ante ringde mig. Hon stack hem då och jag åkte till Brynkan, kollade fotboll med grabbarna. Senare stack jag till Julia, vi mötte upp Wendy, Cattis och Elvira. Stack till Lundby och bara satt och chillade och solade lite. Sen senare kom grabbarna förbi så vi satt och prata, spela basket och bara hade allmänt trevligt. Kom hem för ett litet tag sen så blir väl antagligen att sova om ett tag, måste ladda om inför imorgon då det blir fest och alkohuuuuuul.



" du är inte den personen jag lärde känna, den jag föll för från första början"




mina finaste

hejsan!
Äntligen hemkommen. Igår så skulle jag träffa grabbarna på kvällen så drog med mig Michelle till Micke, vi satt och prata, dansa och drack lite :) En riktigt grym kväll faktiskt, dock vart det kanske en aning sent eftersom att man skulle upp till skolan och dessutom ha natonella uppstats i tre timmar. Sov fyra inte ens fyra timmar inatt fan..
när jag sluta vid tio så väntade jag på att Brynkan och Freddie skulle sluta, vi drog hem till Micke igen och bara chillade lite sen drog alla vi till "lokala" och käkade pizza och bara satt och pratade där i säkert nästan fyra timmar haha, fdrog tillbaka till Micke och gjorde inte alls mycket. Men efter ett tag så var dom ju såklart hungriga igen så då drog vi till " lokala " igen och käkade haha, fick ällskap av Ante ockå, sen kom Jullan ett liten tag.
Så ja, har umgåts med grabbarna hela dagen lång! man får fan aldrig nog av dom, det är samma känsla med dom som det är när man är med någon kille man verkligen gillar, när man aldrig vill slita sig ifrån den. Så är det med dom, man vill bara stanna tiden. Så glad över att jag har så otroligt fina vänner!
Är snart dags att stänga av tv:n och sova så man orkar upp imorgon!!!
im out.

Tisdag.

Go kväll! Ska strax stänga av datan för jag är toktrött. Låg och pratade med grabbarna i skype hela natten.. Idag så hade vi som sagt nationella i svenska, gick sådär faktiskt. Vart sjukt stressad så jag slava bara igenom allting i slutet.. Trotts att det var en timme kvar och nästan alla satt kvar.. När skolan slutade vid halv ett gick jag till Stålfors och väntade på Jullan, stack hem till henne och bara chillade sen gick vi och träffa Elvira. Jag stack efter ett litet tag till Jenny där jag spenderat min eftermiddag & kväll. Vi lagade lite mat och bara pratade en massa.

Imorgon ska jag försöka dra med Elvira och Julia ner på stan och kolla klänning till Valborg. Har fan inet snyggt alls i garderoben... höhö, ska sova godnatt :)

bomb från 20 & 21 april


förstår mig inte på vissa..

.. alla bara snackar skit och förstorar upp allting. Knip din käft bara för ingen tycker om folk som går och säger allting och inte kan hålla tyst om nååågonting. Men men...

Helgen har väl varit ok liksom. I fredags vart det partaj, helt ok fest ändå, dock så fick vi gå hem sen eftersom att vi trodde att busskorten klle funka vilket dom inte gjorde haha.. Fick en 50 minuters nattpromenad. Sen när vi kom hem så la jag och Julia oss sov direkt.
Dagen efetr vart det Akropolis med mamma och pappa. Mums! Sen vart det ferre igen på kvällen. Den var faktiskt rolig, huset var smockat med skönt folk, pappa kom o hämta mig halv ett sen.
Är inte riktigt på humör idag efter lite skit igår... så vi hörs!

om du inte kan älska mig nu kan du heller inte göra det sen

Hej!
Skola idag som vanligt, var så sjukt jäkla trött imorse så jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Men nej skola skola skola.. Dagen gick ändå rätt så fort med tanke på att jag bara målat och sen kom det två gubbar som skulle prata med oss målare om det yrket och lite annat. Slutade över en timme tidigare. Var sista dagen  bygghallen dessutom. Kommer sakna den!
Efter skolan drog jag hem till Gabriella en snabbis sen mötte jag upp Elvira och vi drog till Line. Ska kolla BB nu en sova fan. puss

ingen rubrik

svar till anonym " p " : snälla du.. kan du ingenting, det finns sidor man kan söka upp den på? :) få fram gatuadress och hela köret. Om du ska sitta och dryga och Dessutom inte våga stå för vem du är som skriver så sluta bara kommentera onödiga kommentarer!! tack på förhand.

Sitter med världens huvudvärk och mår piss. Skolan var ganska så seg idag, iallafall i slutet. Har hunnit umgås med Elvira en liten snabbis också men mitt huvud gjorde allt för ont så åkte hem istället. Måste börja förbereda mitt muntliga inför nationella också. Det kan ju bara ta sig i röven. Hoppas som här två veckorna går snabbt för då blir det utomlaaands! hehe ha det puss.


söndag

Hej! Det här med söndagar och dess ångest. Jag älskar Söndagar eftersom att vi har sovmorgon dagen efter. Dock kanske inte lika kul att det är helgens sista dag men vafan, dagarna rullar på och det är fan snart sommarlov. Det är 52 dagar kvar om jag inte minns helt fel. Känns ruskigt jäävla skönt faktiskt!
Nu idag så har jag varit inne stan. Jag och Elvira åkte och köpte Slagstaglass, mums(!) sen så tog vi bussen till stan igen och träffa några kompisar som vi rökte lite pipa med och bara hade maxat chill. Nu ligger jag och väntar på att BB ska börja så jag sen kan sova igen hehe ja jag älskar att sova. pysspyss
min snyggis!

jag orrrrkaaaaaar iiiiiintttteeeeee

hejsan!
Dagen suger ju fan. Vaknade nyss, och är redan på sämst humör.. Vissa människor alltså!!
Kvällen igår orkar man ju knappt snacka om haha.. kom iallafall hem två och somna direkt, men vafan jävla fyllon har ringt mig ända från två-sex imorse.. Jobbigt!.. Nu ropar mamma att det är mat så bäst jag kilar ner. puss

sinnes

Kvällen går knappt att snacka om igår, den var helt sinnes!
Började med att dra till Jenny vid halv nio och föra lite, sen vid elva drog vi till filial. Var riktigt surt där i början men sen kom det fler och då jävlar, då hände det grejer hurrni! Vakterna var helt underbara igår också, fick även skjuts av ena vakten Jimmy till kloster där vi stack på efterpärla vid halv tre. Hemma halv sju imorse. Nu känner man sig en aning sliten men det är bara att tagga om för ikväll. Då blir yttligare en runda till stadens krogar. Dock känner väl både jag och Jenny att det svider en aniiing i plånboken efter igår. Men vad gör man inte, yonug wild and free. Nej nu blir det käk sen får vi se vad som sker idag :) puss/jull


varför ska ni vara så fega att kommentera anonymt?

svar till anonym: haha hejsan min vän! Jadu, inte svårt? finns många mindreåriga som kommer in utan leg? Nästa gång kan du ju skriva ditt namn med tanke på att det ändå finns en ip-adress?! :) massor av pussar till dig

don't think, just do?

Hej, idag har jag bara chillat framför datan. Hade ont i huvudet i morse så vart hemma. Data kanske inte är det bästa att sitta och glo på i flera timmar när man har huvudvärk. Men vad ska man göra när det är skit på tv:n bara?! Imorgon är det fredag och då blir det en krogrunda med brudarna.
Har på känn att det kommer bli en grym kväll!

Ska strax hoppa in i duschen och skölja av mig. För andra gången idag haha.. Måste fördröja tiden fram tills big brother börjar. puss

don't let the fear blame you

är verkligen piss trött. skolan har tagit kål på mig idag. efter plugget stack jag och mamma ner en snabbis och köpte två par nya jeans till mig eftersom att 5 stycken var totaltrasiga.. gick sedan vidare en snabbis till elvira sen så mötte jag upp jenny. gick och kollade lite snygga kläder på stan, sen satt vi oss på waynes och fikade. tog bussen tjugo i sju och nu har jag precis duschat och ätit. duschen var välbehövlig må jag säga. mitt hår såg ju ut som skit efter allt spackelslipning idag.. haha man kunde nästan tro att jag färgat om håret till grått eller något. förövrigt sitter jag och väljer ut tatuering. okej, nu tänker ni säker" väljer ut?, man är väl ändå säker på vad man vill ha när man ska tatuera sig" men nej, jag har ångrat mig säkert 40 gånger hehe.. för jag vill ha så jävla många så det blir svårt att välja ut en som inte är allt för dyr heller.

love,

Jeffrey Campbell skor är så grymt snygga! Alla skor är helt unika och helt fantastika. Dom här skorna är något jag bara måååste ha till sommaren! Dock kostar dom över 1500 kr. Men jag lovar er, innan sommaren äger jag åtminstonne två par av den här sortens skor.

påskafton

Påsk är nog fan det tråkigaste som finns!
Min dag började sämst och slutade sämst.. Det började med att pappa säger 20 minuter innan vi ska åka att de kanske är dax att börja fixa sig. Trodde att vi skulle åka fem men nej klockan fyra skulle vi iväg. Sminket vart cp, hittade inga kläder, tog nått jävla linne och ett par trasiga jeans eftersom att allt annat var smutsigt. Buhu så kul att se ut som en jag vet inte vad på påsken. Över huvudtaget när man ska träffa släkten. Men nog med det, skulle in till stan efter att vi varit hos mormor och morfar men nej det fick jag helt plötsligt inte längre. wtf?? så ja, ja har suttit här sen klockan nio och bara kollat facebook vilket inte är det roligaste. Är dessutom grymt röksugen och jag har inga cigaretter. Får panik !!!
Mamma fyller imorgon men det skiter jag fullstädigt i. Drar in till Elvira istället, dock fyller hennes pappa också haha men vi ska fan festa för jag vägrar att sitta hemma sista dagen på lovet. Haha vilken jävla ilska jag har alltså, ibland undrar jag fan om jag inte har typ adhd eller något. Nej nu får det vara slut på skrivande för "tillfället".
Hör        av            mig           imorgon.

saknade du



cause am the king of bongo baby

Tjena!
Vilket jävla skitväder det är ute idag.. Finns ju fan inget att göra, alla verkar döda!
Igår åkte jag in till stan vid sex och mötte upp Emma tillsammans med Elvira. Vi stack till Ante på kvällen och drack lite och hade det kul. La oss vid 5 imorse, så nu är jag totaldöd verkligen. Har sovit en stund nu på kvällen och fyfaaan va skönt det var!
Nu har vi gäster iallafall så ska väll umgås med dom hehe.. puss/J

två månader kvar!

Hejhopp!
Sitter och glor Teen Mom vilket suger haha..
Är nästan nyss hemkommen från Malin. Igår så skulle vi ha festat men vi orkade inte så vi var med Michelle hela kvällen istället. Fyfan min nacke dödar just nu eftersom att både jag, Malin och David sov på soffan..
Ikväll blir det att umgås med Elvira och min otroligt saknade Emma♥
Nu ska jag fortsätta äta upp min frukost (dvs glass och jordgubbssylt), sen blir det att hoppa in i duschen oh fixa sig lite :) PUSS/J


999

hejsan!

Hoppas det är bra med er! as bra med mig fan. Är hemma hos Michelle just nu. Igår så var jag med Elvira, vi drog till Patrik ett tag och umgicks med honom. När vi kom hem så la vi oss och sov direkt. Idag när vi vaknat o käkat frukost drog vi ner till stan. Köpte ett knall-orange linne. Kan visa det ikväll hehe. Sen ett par brills, halsband och en bikini :) Längtar som fan till sommaren. Juste, det är ju strudentkryssing idag och jag är inteeee aaaalllssss avensjuk, nejnej :( hahaha jofan! vill gå klart skolan nu så också kan dra på det .. Ska ut o röka nu. see u

RSS 2.0