grattis latisha

Nu är klockan halv ett och jag vaknade nästan nyss till. Igår så fira jag min fina vän Latisha som fyller idag! Kvällen var jätte rolig med trevligt folk omkring mig. Ladda på mobilen 195:- igår och hur mycket har jag nu? typ 20:- haha hur lyckas man? Vid två kom mamma och hämtade eftersom att jag inte fick sova i stan -.- Jaja, ska äta frukost nu sen fixa mig för sen ska vi till kusinen som fyller 20 år. puss & kram

king of the bongo

Hejsan!
Sitter och lyssnar på " king of the bongo" haha har fått låten på hjärnan och den vill inte gå bort. Fast det gör inget, den är dunder skön! Igår så träffa jag en kompis några timmar sen när jag kom hem så kolla jag på datan lite sen somnade jag vid kvart i åtta haha. Dock vaknade jag varje timme hela natten.. Skolan idag var chill. Ska strax hoppa in i duschen, så vi hörs :) puss

tiga är silver men tala är guld

Hejsan! Har inte riktigt något vettigt att skriva egentligen men ville bara slänga in ett kort inlägg. Kom nyss från Michelle och ska strax äta, makaroner och korv. Mums!
Träffade även Elvira några timmar på eftermiddagen. Skönt att träffa henne.
Imorgon är det torsdag och vi har 4 lektioner innan lunch, suck.. Hatar Torsdagar mest utav allt.
Efter skolan ska jag nog träffa Elvira. Återstå att se vad som sker.
xoxo


att en kille som du ska finnas i mitt liv

död

Hej hopp lilla snopp!
Sitter och messa lite med Matte just nu. Michelle är iväg med sin mamma någonstans så jag bara kollar tv och chillar där. Hade bip-test i skolan idag. Fyfan säger jag bara! Jag måste sluta röka. Det är ju pinsamt för i helvette... Ikväll sover nog iallafall Michelle hos mig. Skriver när jag är hemma igen. puss


kan inte sova som vanligt..

DITT LIV

Vad heter du? -  Julia Sigetoft
I mellannamn då? - Maria
Vart bor du? - Eskilstuna
Trivs du där? - Absolut
Brukar du läsa horoskop? - Nej
Har du körkort? - Inte än
Äger du några converseskor? - Ja
Favoritdjur? - häst
Vad spenderar du dina pengar på? - ciggaretter, alkohol och kläder
Senaste konserten? - In flames
Sprit, cider, vin eller öl?  allting!
Brukar du bli för full? - Det sker inte alls ofta.
Antal kuddar i sängen? - 4
Kan du baka bullar? - Nej
Bläck eller blyerts? - Bläck
Mc donald's eller burger king? Donkeen
Är du allergisk mot något? - falska männsikor
Äger du ett busskort? - Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - gul
Vad åt du till frukost? - Macka
Hur ser du ut idag? - Som vanligt! utsläppt hår, jeans och en tröja+ smink ofc ;)
Nästa mål i ditt liv? - har inget typ, eller jo, hitta en pojkvän!
Vad såg du senast på tv? - Big Brother
Hur svarar du i mobilen? - aa hallå?, aa det är Julia.
Vem ringde du senast? - Micke
Antal timmar sömn inatt? - 4-5
Sov du ensam? - Ja
Vad innehåller din favoritnattmacka? - smör, gurka, skinka, ost



SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Malin
Såg dig gråta: min släkt
Fick dig att gråta: begravningen av farfar
Du gick på bio med: Alexandra
Du gick på stan med: Elvira
Skällde på dig: Mamma , som vanligt..
Skickade ett e-mail till dig: någon modellargentur, eller vad det heter



HAR DU NÅGONSIN


Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja absolut
Bråkat med ditt husdjur? - Nej haha?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - nej

SAKER


Tar du droger? - Nej
Dricker du?- Ja klart jag dricker
Vad är du mest rädd för? just nu, förlora en speciell person
Vart vill du gifta dig? - kyrka i Los Angeles
Vad hatar du verkligen? - när man ska upp till skolan
Har du varit kär? - Ja
Har du ett jobb? -  Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - om jag gör! hatar att vara själv..
Är du ett hälsofreak? - egentligen är jag det men jag bryr mig inte längre..


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Nej
Är du ensam nu? - Ja helt forever alone i mitt rum..
Några piercings/tatueringar? - Piercingar, och snart tatuering
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - vet inte.. får alltid jobbiga dåliga låter på hjärnan
Vill du gifta dig? - Ja, men det låter lite läskigt ändå!
Vill du ha barn? - Ja


FAVORIT

Rum i huset? - Mitt eget
Typ av musik? - Bra musik
Månad? - Juni



DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - nix
Köpt någonting? - Ja
Varit sjuk? - Nej
Sagt "jag älskar dig"? - naaj
Träffat nån ny person? - nej
Saknat någon? - Ja..
kramat någon? - ja
Kysst någon? - nej
Haft sex? - nej

SENASTE


Låt du hörde: Somebody that I used to know
Film du såg: kommer inte ihåg
Drink du köpte:  öl
Mat du åt: pannkakor
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig gjort!
människa du slog: Hedi, fast med en linjal så den gick av o läraren dampade
längsta bussresa? hem, 20 min
Irritation: folk

somebody that i used to know

Nu är jag hem-kommen efter att ha kollat på tjejernas ridlektion. Gud vad jag saknar ridskolan, insåg det på engång när jag klev i stallet och kände lukten av hästarna. Man märker att det var ett jävla bra tag sen som man var där eftersom att allting inte var på sin "vanliga" plats. Det som jag är van med. Emma min förra ridlärare frågade om jag inte ville börja igen, men nej fyfan, ridskola är ingenting för min längre. Visst jag saknar allting runt om mig där, dvs kompisarna, hästarna osv. men att rida på Ridskola saknar jag inte. Det var iallafall kul att träffa min bebo igen. Får ta mig dit lite oftare känner jag. Nu ska jag ta och äta någonting för om 50 minuter så börjar Big Brother. :)

älskar 2012's vårkollektion

Sitter och klickar runt lite på nätet på kläder. Har hittat as ett par as snygga blusar och lite annat som bara måste köpas vid nästa studiebidrag. Problemet är bara hur jag ska ha råd.. Antingen får jag sluta röka då eller så får jag skita i kläderna. Eller ja, jag kan ju iallafall köpa en blus jag fastnade för Direkt. Den kostade 300:- vilket jag har råd med haha :) man tror att 1050:- ska räcka en hel månad men det gör det verkligen inte.. Mina pengar är slut direkt. Kanske för att jag köper cigg, mat och ibland alkohol för pengarna.. Usch, varför ska saker och ting så en så dyrt i slutändan. Man tänker " jo men fan jag har råd jag har mycket pengar" men vipps så är dom slut innan man ens hunnit blinka?!

Jag ska allt finna mig en rik man som kan skämma bort en lite extra sådär ;) ser absolut inget fel med det haha! Tänk er att bo i värsta flotta huset, dyra bilar, få allt man penkar på, ett par as snygga ungar som alla kommer vilja ha när dom blir stora, ha ett riktigt maffigt hoppstall med som bästa hopphästarna osv osv.. Men tyvärr, det kommer alltid att vara en dröm bara. Fine, man ska aldrig säga aldrig men ärligt talat.., det kommer aldrig slå in!
Till något helt annat nu! Ska strax dra mig till bilen eftersom att jag ska till Kungsör ikväll och träffa mina saknade vänner och älskade hästar som jag inte träffat sen början av November.. Ska bli riktigt kul :) Ha en bra kväll ni också! puss

att något kan förändras så fort

Hejsan!
Ligger i min säng och kollar Big Brother. Eller ja, jag kollar inte så värst mycket. Ligger o glor på datan och tankarna bara flyger runt i huvudet.. Det känns som att man står i en korsning och inte vet vilket håll man ska gå åt. Man vet inte om det ena är helt fel eller om det är det rätta hållet. Man vill åt båda men man kan bara välja ett. Om man tar fel så kanske allt annat går åt pipsvängen. För när man väl vänt om till " det rätta hållet" så kanske lyckan inte finns där längre.. Ska fortsätta grubbla för mig själv nu.
Skolan idag var yberskön! När vi började vid halv elva så skulle vi som inte hade en bok gå till bibblan och låna en men jag och Michelle gick hem till henne istället och tog en bok därifrån. Chillade där tills lunchen var över också. Sen var det bara engelska, matte och idrott. Dansade bugg och vals på idrotten. Haha det var fanimej lite roligt!
Sen när vi slutat gick Michelle och jag till henne. Kom hem halv tio. Puss

sliten, ja det var ordet

Hej mina fina läsare!
Jävlar vilket väder det är ute alltså. Jag sitter här i solen och dunkar musik för fulla muggar.
Igår vart det en riktigt lugn kväll. Jag åkte in till Michelle några timmar eftersom att vi båda hade skit tråkigt hemma. Vi åkte och solade sen kollade vi tv hela kvällen. Mamma kom och hämtade mig runt tolv tror jag klockan var.
Nu har man ju även flyttat fram klockan en timme. För mig känns det inget konstigt eftersom att det är helg och jag kan sova hur länge jag vill. Dock blir det väl andra bullar imorgon när man ska försöka komma upp till skolan, efter en helg som denna. Ska ta och fixa lite frukost nu. Skriver senare!

grym kväll

Det var ju som sagt bestämt att vi skulle ha filmkväll egentligen men nej så vart det absoluuuut inte!
Jag, Elvira, Cattis, Lina, Hanna, Ida, Ida och Eve stack till Patrik och förfestade lite. Sen vart det utgång, stack till Filial vilket jag ångrar fan. Det var riktigt ruttet där igår..
När klockan vart två och krogarna började stänga fick Jag, Cattis, Elvira och Lina skjuts ner till Subway eftersom att vi var så lata hehe. Sen träffade vi på några killar tydligen som vi följde med hem och efterfestade med. När klockan var 5 så drog vi till Nyfors på en annan efterfest. Gick därifrån vid halv 7.. Elvira och jag följde med Micke hem och sov där. Dock somnade vi inte förens halv åtta imorse och gick sen upp 10! Det här är nog egentligen bara hälften som hände igår. Vi var verkligen överallt och med alla möjliga.
Pappa fyller 42 år idag så ska fira honom nu på dagen sen på kvällen drar jag in till stan för att köra all in ikväll också, Whopaaa! Ska väl försöka ta igen lite sömn nu på dagen också om jag kan det för jag känner mig inte ens trött?! Slänger även upp lite bilder från kvällen :) Ha det bäst! XOXO/J

sovgott ♥

Begravning som stog på schemat idag. Jag trodde verkligen att det skulle bli så jobbigt som det faktiskt vart. Trodde jag hade smält allting men tydligen inte.. När vi suttit där inne ett litet tag fick jag syn på en krans bildat till ett hjärta där det det stog " sovgott Nore, mamma" Då kände jag verkligen hur tårarna försökte tränga sig igenom men jag försökte vara stark så jag satt och kollade upp i taket hela tiden. Men sen under en "sång" så tittade jag på pappa och tårana bara forsade ned för kinden på mig. Jag har aldrig mått så dåligt någonsin. Jag ville bara gå ut där ifrån men enligt mig så skulle jag svika farfar då.. Jag bröt ihop åter igen när vi gick fram och lämnade blommorna. Efter beravningen så vart det mat på Tingsgården. Jag tyckte att begravningen var jätte fin och kommer att besöka honom ofta, har jag bestämt iallafall!

Sovgott nu farfar Nore, du kommer leva kvar i våra tankar i all evighet♥


spring feeling ♥

Sitter och tittar lite på facebook och pratar med min underbara vän Malthe.
När jag kom hem från stan så tog jag i städningen direkt. Hade 6 jävla klädpåsar som skulle in i garderoben innan kvällens slut. Har hållt på med det sen halv sex och var precis klar. Vilket resulterade 3,5 timmars inplockning i mina garderober. När jag och Malin var ute och slänge soporna idag så kände jag verkligen vilket jävla vårväder som kommit. Helt underbart!
Det är riktigt varmt och skönt ute, det är nästan varamare framåt kvällen än mitt på dagen. Ja det går ju inte att klaga nu när vi fått så skönt väder. Satt och pratade med några i klassen igår om bla. peace&love, tomorrowland, metaltown osv.. Och fyfan vad jag längtar till sommaren!
Så bra som den förra var så vill man ju inget annat än att ha sommar igen. Jag säger jämt att 'det året' har varit bäst, men vafasiken, alla sommrar slår ju varandra. Dom blir bara bättre och bättre. Visst att man skulle vilja ha tillbaka vissa saker men man lär känna nya personer och uppleva en massa roligt med dom. Innan jag börjar skriva en hel jävla berättelse så ska jag ta och avsluta nu. Puss/J


Önskan är att få kalla dig min!

Tja!

Har inte bloggar på en vecka snart. Har faktiskt ingen ork till det. Det har börjat bli sjuuukt tråkigt :/ skönt att skriva ibland men när man bloggat exakt varje dag i flera år så tröttnar man fan. Man skriver om samma hela tiden. Förövrigt så är det jätte bra med mig. Skolan idag var mer än great!

Iallafall så nu efter skolan så har jag Malin och Lotta packat en del saker eftersom att det flyttas till helgen. Så igår var det sista natten för min del i lägenheten. Kommer sakna att bo i stan, kommer få sitta ute på tråkiga landet nu igen. Fyfan, mår dåligt av att bara tänka på det :( pappa kommer strax och hämtar mig för jag vägrar att åka buss med 6 stora påsar med kläder i.. Hehe! Sen imorgon blir det begravning för farfar sen på kvällen blir det myskväll med Elvira, Cattis och Lina. PUSS/J


puckon

Hejsan!
Igår så sov jag hos Michelle. Vi skulle egentligen festa men vi orkade inte så hon, jag och Jonna stack och kollade på lite vänner som spelade fyllehockey. Hahaha det var så jävla kul o kolla när dom gled runt där helt dyngade.
När vi kom hem därifrån så prata jag i telefon ett litet tag sen la vi oss och sov. Vaknade runt elva idag o då satt vi oss och kollade BB. Ska strax åka till min kusin och fira honom. Han blir hela 12 år, Stor kille nu!
Sen blir det en skön hemmakväll. Hare gött!

ey bror

Hejsan!

Skolan som vanligt idag, var awesome! Har sättit upp tapeter nästan hela dagen. Gicck faktiskt ruskigt bra!
Nu är jag hemma hos Michelle och vi gör inte alls mycket. Sitter o softar till dom 2011's bigbrother avsnitt. Blir troligtvis att sova här också :) PUSS/J


äckliga idiot

Usch vad arg man kan bli på vissa människor. Det går ju inte att beskriva! Imorgon ska jag iallafall till skolan sen gå till Stålfors och möta upp Jenny för att sedan gå till Ellis. Blir nog även en fika också! Härligt. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och försöka sova. Ha det! Puss

fegiiiiiiis ;)

svar på tal: måste säga att du verkar lite efterbliven! tragiskt... det är ett ärr efter en operation som jag gjorde när jag var mindre eftersom att jag hade inflamation i mitt ben. Så det är tyväääär ingen " cilulit" som du nu påstår!
Ja men vadå det är väl bra att se att jag är rakad och inte har nån äcklig liten hårig pussy som du som inte ens vågar skriva sitt namn. Fy skäms på dig. Och förresten, du har aldrig hört talas som IP- adress?! jag kan se vem du är, bara att söka på adressen ;) keep on med ditt klagande fegis..

Ja hejsan!
Alltså vissa människor.. sorligt att dom ska hålla på att klaga på andra..
Min kväll igår var iallafall jätte lyckad.Drog på fest med Malin och Elvira. Dock så har jag dåligt samvete för en sak, så, förlåt gubben :/ Kom iallafall hem klockan 3. Ville festa mera men det var sista bussen :/ aja, hoppas ni hade en bra kväll också. PUSS/J

ser ut som jag har värsta fettobenen :(

apelsindricka

Tja tja!

Klockan är elva och jag är redan vaken? gick för en timme sen ungefär. Vad har hänt med mig fan?!
Igårkväll (ni vet då jag var heeeemma och hade skiiiittråkigt) så möblerade jag om i mitt rum. Slängde ut den lilla tven och in med en platteve som är toooo waaaay för stor i mitt rum. Fick en 52tum till vardagsrummet så då fick jag den andra :) Idag ska jag försöka ta mig in till stan eftersom att jag har 0kr på telen och måste ladda på, pkus att jag måste köpa cigg eftersom att dom är slut.
Ikväll drar jag, Elvira och Malin iväg på fest, hoppas ni också ska ha en lika rolig kväll! PUSS/J
Saknar Gotland ..

jag kunde dö för dig men nu är du död för mig

HEJ!
Idag så kom någon gubbe till skolan och föreläste om massa saker inom bygg. Sov mig nästan igenom allt, det var grymt segt och tråkigt att lyssna på det "vettiga" han sa..
Slutade iallafall halv ett. Kändes som att vi varit i skolan endast en timme bara. Äntligen Fredag nu!
Efter skolan drog jag till Malin och duscha, sen stack jag till Elvira. Vi stack till Nyfors och mötte upp Lathisha sen så satt vi baar och pratade ute i det blåsiga värdet.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma. Boooring!
Alla mina kompisar är ute och röjer medans jag sitter här i min ensamhet och har dunder tråkigt. Blir fest imorgon iallafall :) Har inte så mycket att säga hehe. im out



varför jag valde just bygg!

Har fått massor med frågor om varför jag valde just byggprogrammet.

Jag var jätte skoltrött under åk 7-9 och ville gå nått med mycket praktik. Hade jätte svårt att välja vilket program jag ville gå. Det stog mellan bygg och sen hästlinjen, valde sens bygg som första pga att jag var rädd att jag kanske skulle tröttna på hästarna. Att det skulle bli för mycket med både det i skolan sen på fritiden. Visst jag kommer aldrig trötta eftersom att jag är värsta hästnörden. Men ville samtidigt ha en förändring. Så jag valde att ta bygg.

Jag älskar verkligen linjen och ångrar inte en sekund på att jag valde det. Sökte dock till rekarne först men kom inte in eftersom att jag bara hade 150p eftersom att jag strunta i skolan tidigare. Klarade G i engelska och matte i sista sekund. Annars hade jag fått gått IV vilket hade gjort att jag inte hade gått alls i skolan. går nu på kunskapscompaniet som är den bästa skolan någonsin! Helt grym. Nu har jag precis gjort mitt inriktningsval vilket vart att gå som målare. Snickare är absolut ingenting för mig, då matte bl.a. är inblandat. Som jag suger på! Dessutom är målare mycket roligare, tycker att det är skiiitkul att tapetsera, måla och fixa snyggt. Ett bra val eftersom att jag är väldigt pedantisk, noggrann och måste ha allt stilrent och snyggt. Det som kanske är lite minus är all jävla spackling och slipning innan man gör någonting.. Men sånt får man ta, det blir enklare när man lärt sig allt fullt ut. Ja nu vet ni iaf lite om varför jag valde bygg! PUSS/J


Sälen baby

tjena!
Sitter och dunkar lite kartellen just nu. Fråga mig inte varför men vissa låtar är faktiskt lite bra.
Sista dagen i skolan avklarad nu. Åker till Sälen om någon timme så slänger in ett litet inlägg.
Skolan idag var brabra! Har faktiskt börjat bli duktig i skolan, känns skit skönt! Nu får jag aldrig under G typ.
Så jävla awesome :D hahaha har inget vettigt att säga så hejdå!


RSS 2.0