sidecut

 

Halloj! Känner att uppdateringen inte har förbättrats så mycket dom senaste veckorna. Men det är ju så att min data är huuur seg som helst så jag orkar knappt starta den :/ vilket är synd så bloggen blir lidande.

Idag så har vi haft fotbollsdag hela dagen lång. Det började med 9:ornas frukost direkt på morgonen. Sedan körde fotbollen igång. Trotts att vi kom sist i hela tävlingen så är jag sjukt nöjd med dagen. Tycker vi kämpade på bra och höll ut. Vart dock bara ett mål under hela dagen.. Jag hade flera målchansen men ena gången låste hela mitt knä & min fot sig när jag precis skulle skjuta sen andra gången så skulle jag ha gått bak några meter så hade den suttit. Men men.. Sånt får man ta. Det går inte alltid bra. Vi som har vunnit nästan alla år utom dom två senaste. Känns surt att komma SIST!
Efter dagen så var det bar att åka hem och byta om för nästa pass, vilket var ridning. Dock så vart den ridning i ca 5 minuter för mig pga att Elton fortfarande var halt. Så jag satt och kollade på bara :)

Imorrn så är det "skollunken" vilket jag absolut inte är taggad för. Jag kommer ha sån djävulsk träningsvärk så det inte kommer vara sant. Har redan börjat känna av den faktiskt. Efter skolan så ska jag åka och provrida två stycken hästar. Vilket jag ser fram emot, a lot!


love.♥





måndag

hej ni!

Vaknade runt sex imorse och var klarvaken. Fattar inte hur, med tanke på att jag somnade runt ett inatt. Den här veckan är det hälsovecka och det innebär inga lektioner. Nyss så hade nån jävla vandrig och senare har jag fotbollsträning. Jag kommer dö :( Efter skolan så ska jag träffa Elvira.. som vanligt! :) sen vid halv sex ska jag klippa mig. Funderar på sidecut, nu när alla typ slutat med så ;)


love.♥


♣.. ett steg närmare verkligheten

.. ett steg närmare verkligheten. Börjat inse att man kan  inte få allt man vill. då menar jag allt i livet. man kan inte jämt få den killen man önskar att få, man får inte göra alla saker man vill, den man engång i tiden älskat kommer aldrig tillbaka till en, någon gång tar det stopp. man kan inte bara sväva på molnen livet ut. man måste någon gång sätta ned fötterna på jorden och inse att det finns mycket i livet som aldrig kommer hända. man kanske inser att man kommer aldrig få just "den" eller, jag kommer aldrig bli vän med den igen. ja det finns mycket .. någon gång inser alla vad som finns framför en i livet, vilka hinder som kommer uppstå på vägen.  


helgen

Hej på er!

Gud vad underbar min helg har varit. Vart med Alexandra och Elvira hela helgen. Har inte haft såhär roligt på jätte länge faktiskt.

Fredag: Vi gick på bio som sagt. Tyckte inte filmen var speciellt bra. Ljudet slutade funka mitt i filmen och 3D- effekterna sög. Så det kändes väldigt " b " måste jag få lov att säga. Efter filmen så åkte vi hem till Alexandra. Vi la oss nästan direkt. Dom somnade skitfort men jag låg vaken tills klockan näramde sig halv tre.

Lördag: Vaknade upp brevid Alex & Elvis. Vi slappade sen åkt ejag hem vid två ungefär. Arg som en jude för jag inte fick festa på kvällen. Men efter myyyycket tjat och damp på dom så lät dom mig åka iväg. Så vi tillbringade våran kväll i Mesta med gott folk. Massor som man inte sett på sjukt länge. Kvällen var verkligen mer än awesome! Har nog aldrig haft såhär kul på en fest som jag hade igår. Vi var ca 50 pers i hennes lilla hus¨:o

Söndag: Finns inte direkt mycket att säga om idag med tanke på att jag nyss klivit upp ur sängen. Blir att bara ta det lugnt idag. Ska be Elvira skicka bilder från igår kväll så det kommer upp lite senare.


love.♥


brudarNa


Ska alldeles strax bege mig in mot staden för att sedan gå till beestis. Ikväll blir det bio med henne och Alexandra. Vi ska se pirates of the caribean. Kommer nog bli skojj. Blir att sova hos Alexandra efter. Nej nu tickar klockan.. vi hörs

love.♥


ont i fötterna men det vare fan värt

hejsan!
Shit vad lyckad kvällen vart igår. Började med att vi fick jätte jätte god mat, förätt, varmrätt & efterrätt. Det kom en komiker och körde lite roliga skämt eller dom nu gör haha :) sedan så var det dans. Dom hade gjort det jätte mysigt i gympasalen med ljus, bål och massa annat. Tror nästan att jag aldrig dansat så här jäkla mycket som jag gjorde igår. Jag var igång exakt hela kvällen. Det kom en kille också som beatboxa (stavning) Har sjukt ont i mina fötter idag tyvärr :/ men det vare fan värt! Synd att det här var sista gången man gjorde något med alla underbara nior i Skogstorp. Just det mobilen gick också sönder igår. När jag var påväg hem så skulle jag skicka ett sms till bästavän men då la hela skärmen av så det är lite surt :( vill ha min moooobbbiiiiiiiilll

love.♥

baldrottning och kung


Cecilia och jag



bal

hejhej!

Gårdagen spenderades med Bästavän. Vi gick på stan och sen inte så mycket. Innan så gick ja på stan med mamma och köpte avslutningsklänning och skor. Vart riktigt nöjd med mitt köp! Ikväll så äre bal. Kommer nog bli kul.. hoppas jag :) Skulle egentligen haft fotbollsträning men skippa det för jag har så sjukt ont i min tå :( Får bli på Måndag istället. Nu sitter jag och väntar på att spanskan ska börja så jag kan åka hem och fixa mig. seeeees!

love.♥


Eos

Nu har jag precis kommit hem efter en mycket dålig hoppträning. Fick inte alls Eos så fin som han brukar bli i hoppningen. Han bytte till korsgalopp, fel galopp & ja .. nångonting hela tiden. Fick ett ända riktigt bra språng, dom andra var verkligen skit dåliga. Vet inte riktigt vad det var idag. Jag var så himla trött också så det gjorde ju inte saken bättre direkt.. Jag som ville att de skulle bli fina språng o shit. Men men.. då vet jag vad som väntar på tävlingen nästa vecka. Blir att vara väldigt nogrann. Nej nu ska jag duscha och fixa mig inför natten :)

 

love.♥


tvilling

hejsan!
Slutade ju som sagt innan lunch idag, vilket var väldigt skönt! Efter skolan åkte jag hem sedan vid fyra åkte jag in till stan och fikade med Elvira. Vart lite ändringar med både Jack och Sara. Trode jag inte skulle hinna träffa henne så vart inte att träffa Jack, men sen så kunde inte Sara haha, så då fick det bli Bästavän. Allt snack om att jag och Elvira ska vara syskon tycker vi är ganska kul. Folk tycker vi jätte lika varanda. Men idag vart det fan läskigt. En helt okänd person i 20-års åldern kommer fram till oss på stan och frågar om vi är tvillingar. Vi börjar skratta och svarar nej, men han var övertygad om att vi var tvillingar. Åtminstone syskon sa han. Vi ba det närmaste vi kan komma är just bestfriends. Liksom vafan, är vi verkligen så lika?? Att tillochmed folk vi inte ens känner kommer fram och frågar. HAHA!

Har bytt dator till min gamla så jag kan blogga och kolla facebook. Dock är det otroligt seg. Tar nästan 15 min att starta skiten haha. Tror jag kanske måste rensa den lite :p NOg om det ha en bra och fin kväll så hörs vi!

love.♥


Måndag

Hejhej!

Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja, sista lektionen för dagen. Slutar tjugo i tolv. Awesome!
Efter skolan blir det att dra in till Jack och umgås lite sen träffa Sara vid fyra. Vet inte alls vad vi ska göra., varken Jack och jag eller Sara. Det återstår att se. Har ännu inte fått någon ny data så ska försöka ta mig över till min syster och låna hennes ikväll.

Love.♥


BÄSTAVÄN

Elvira First! Jag är så himla glad att jag har dig. Du får en verkligen alltid på bra humör. Visst kan vi bli arga på varanda men aldrig så att vi börjar bråka. Vi är irriterde ett tag men det går över efter några minuter. Det är så skönt att veta att jag har dig vid min sida. När man behöver någon som mest. Att veta att man alltid har någon man kan vända sig till när något är fel eller jobbigt. Och att bara kunna ringa och säga " jag kommer till dig sen, okej?!" Att veta att man alltid är välkommen är så himla skönt. Att kunna känna sig som hemma när man kommer. Vi träffas i princip varje dag. Vissa dagar räcker tiden knappt till och andra kan vi bara träffas och inte göra nått alls. Men är man oskiljbara så är det så det blir ibland. Kommer aldrig riktigt förstå hur vi kunnat bli så himla tajta med tanke på att vi hatat varandra så sjukt mycket innan. Det kanske är det som är tacken till att vi vart vänner. Bråket fick oss att prata med varandra. Ska inte skriva så mycket mer nu än att Jag älskar dig, världens Bästavän♥


konfirmation

Hej på er!
Har precis landat innanför dörren efter heldags konfirmatonsfirande, Elvira och Lucas. Stack in till stan runt halv elva imorse. Mötte upp Alexandra och Nathalie. Satt inne i kyrkan i ca. en och en halv timme. Vilket inte var så speciellt kul haha! Sedan bar det av mot Josefs house of blue, där det var mycket god mat m.m När klockan börjarde närma sig halv fyra så åkte Nathalie hem och jag, Elvira & Alexandra gick till Strömsholmen och bara satt och pratade om allt mellan himel och jord. Så himla glad att jag har dom där två♥ Dom gör verkligen livet värt att leva tillfullo. Efter någon timme så tog jag bussen till min syster där mamma och pappa också var. Stack hem nästan direkt. Är verkligen sjukt trött efter att ha firat mina vänners konf. Grattis till er! Nu blir det att ta en dusch sen bara slappa.

love.♥

yeaaaah

hejhej! hoppas allting är bra med er?! uppdateringen är ganska så dålig pga att min dator hemma gick sönder i förrgår. Iaf så ska det bli ändring så det uppdateras som vanligt. Igår så var jag med Elvira och vi träffade lite olika folk. Kul kul! Tog sedan bussen hem vid tio. När jag kom hem så var mina ena grannar hos oss. Va så jävla trött så ja käkade sen la jag mig o sov. Idag så har jag varit i Västerås nästan hela dagen. Har shoppat massa nytt till garderoben. Kände att det var väldigt behövligt! Halv fyra stack jag in till Elvira så blir att umgås med henne ikväll. Vet inte vad som händer, det återstår att se!

Det som kom med hem från Västerås var:
En topp, med något grejjs på
Jeansshorts
Skitsnygga trosor
Två par korta mysshorts
Leopardväska + leo-plånbok
T-shirt



love.♥


ღ allows not to lose you

Jag lyssnar på... dead by april- falling behind
Jag har insett att min senaste kyss…
var med en person jag hatar för tillfället

Jag mår bäst när jag… är med mina underbara vänner & bland hästarna

Den bästa krogen heter… hur ska lilla jag veta det !? :(

Jag pratar… väldigt mycket

Jag älskar/tycker om… väldigt många !

Min bästa vän(ner) är… ingen mindre än baby booo Elvira First

Min första riktiga kyss… var ett par år sedan

Jag avskyr när folk… inte står för sina handlingar

Kärlek är… för det mesta bra

Jag kommer alltid att vara… mig själv

Jag är hemligt förälskad i… är inte hemligt i någon haha

Sist jag grät var… här om dagen när ja kollade på OC haha

Min mobiltelefon är… sämst

När jag vaknar på morgonen.. fixar jag mig ( dock inte på helgerna direkt)

Just nu tänker jag på… hur bra livet hade vart om du inte funnits i bilden

Bebisar är… bläää

Homosexuella är… precis som vem som helst

Blondinbella är… en biiiiimbooooo

Ikväll ska jag… kolla Jersey Shore

I morgon kommer jag… gå i skolan sen träffa min sötnos

Jag vill verkligen… ha nytt löshår och maaaassor av kläder + **** just nu

 


 


I look back and all I can see is you

Heeej! Fasiken vilket underbart väder det har varit idag. Lite kvavt men det gjorde inte så värst mycket. Skolan var kanon! Hade muntligt nationella i engelska vilket gick hyfsat bra iallafall :) Dagen rullade på som vanligt. Hade orgentering på idrotten och faaan vad det är kul asso.. eller? ;) Det som gjorde det lite roligare var väl Fanny. Vi är iallafall grymma på att hitta alla kontroller. Efter det så var dagen slut och Rikard kom och hämtade mig. Skönt att komma hem tidigt. Somnade på soffar nästan direkt när jag kom hem. Så nu sitter jag här och försöker plugga på hinduismen :( skit tråkigt! men vad gör man inte för att få bra betyg såhär i slutet av nian.

love.♥

Ridning

Tjuu!

Har precis kommit hem från ridningen. Gick sjukt bra. hade hoppning/markarbete. Eos var jätte fin och mjuk. Ovanligt fin faktiskt. Kan ju som sagt honom i hoppningen bara. Eller asso dressyren funkar men gillar inte att rida han när det är det. Men dom senaste gångerna har han vart skit fin. Så är riktigt nöjd! Skolan var brabra, vi var bara åtta stycken fram tills lunch. Mesta dels av klassen var i Hållsta och hjälpte till på " trafik-dagen". Så vi hade bara No & Ae-val. Sen efter lunchen vart det inte mycket. Hade svenska men vi gjorde ingenting. sen hade vi Engelska 20 min och efter det hälsa i 10 min sen var dagen slut. Haha ovärd dag..
Imorgon så blir det skolan sen ska jag träffa Sara. Fika står på schemat.

love.♥


gammal bild på alex och mig

OC ♥

♥ Har precis kollat klart säsong 1 av OC. Har gråtit som tusan i sista avsnittet när Ryan ska åka tillbaka till Chino. Förstår inte hur en film kan beröra så sjukt mycket. OC är den mest älskade serien någonsin. Så det är sjukt jobbigt att kolla på det. Trots det som är bra i det. Bara av att tänka på OC kan få mig att börja gråta. Det som är skit är att Ryan och Marissa passar som fan i verkligenheten. Nej nog om det. Ska kolla andra boxen snart så , see u



i'll be the only one who knows you

Hej!
Första dagen i skolan avklarad. Älskar verkligen Måndagar för vi har bara 1 lektion då. Eller egentligen två stycken men på den behöver jag inte jobba :d Spanskan dvs. Eftersom att det blir ett IG så finns det ingen men ingen mening med att sitta där o göra saker i onödan, eftersom att ja ändå väljer bort spanskan i gymnasiet. Efter skolan idag så skulle jag egentligen vart med Sara. Men hon mådde inge bra så det får bli på Onsdag istället. Hörs!

love.♥

Tack för att du snarkade -.-

Hejsan! Har precis kommit hem från Putte nu. Kvällen igår var awesome. Först så var vi som sagt hos Rebecka. Hade det jätte roligt. Vi åt, drack och umgicks. Vid ett så kom Fridas mamma och hämtade oss. Elvira och jag tog bussen halv två från Hällby. Han bara in till stan så skulle ja hoppa på Hällby bussen igen. Vart att sova hos Putte. Vi drog på efterfest i huset brevid honom. Men var där max 1 timme. När vi kom hem så däckade Putte direkt. Har fått stått ut med hans j*ävla snarkande hela natten -.- Har sovit max 4-5 timmar. Inte skönt! Vaknade runt halv ett. Gjorde inte ett skit då typ. Sen när klockan var två åkte han till Zero One Six och jag tog bussen hem. Idag blir det en riktig slappdag. Ska lägga mig riktigt tidigt ikväll. Känns som det kan behövas.

love.♥

Fredag, så underbart!


Hej hej! Fredag idag. Som vanligt på Fredagar så är det skola sen träffa Elvira. Skolan idag var brabra! Efter så stack jag hem och fixade mig lite sen åkte jag in till stan och var med Elvira & maddis. Vi gick och köpte present till våran Rebecka som fyller 16 år på Söndag. Blir att fira henne imorgon med trevligt folk hos henne. Efter att vi hade fixat det så gick vi och åt Ming. Muuums! Framåt sex drog Maddis seig hemåt och jag o Elvira gick hem till henne. Var bara där en snabbis för att kolla när bion gick som vi skulle se. Såklart så började ju den klockan 18.00 så det vart inge sånt. Gick sedan ned på stan igen men begav oss hemåt ganska direkt. hehe.. Kom hem, åt , umgicks med min kusin, moster & hennes man som var här sen stack jag och Anna ut med mopparna, ned till Biby-bron där massa folk var och grillade. Umgicks med dom vid brasan sen vid Elva drog vi oss hemåt. Vart en mysig liten Fredag trots allt :) Vi hörs imorgon!

love.♥


dagen efter onsdag och före fredag

Hej! Skolan idag har varit bra. Inga jobbiga lektioner eller nått så det är ett plus. Trodde dagen skulle bli hemsk med tanke på vädret som var inatt & i morse. Inte skönt! Men som tur var så klarna det ju upp framåt förmiddagen. Efter skolan så stack jag till Elvira. Vi drog ned på stan & gjorde exakt ingenting. Gick runt o kollade lite. Träffade även på Malin och Wendy :) Elvira och jag skulle egentligen ha tränat men ingen av oss hade varken ork eller lust till det. Måste verkligen komma igång med träningen snart. Imorgon så ska iallafall jag och Elvira ha en riktigt mysig kväll. Först så ska vi äta Ming Palace sen efter så blir det bio. Ska bli kul att göra någonting lite "extra". Vi som träffas varje dag men inte gör något speciellt direkt. Fikar,festar, bara är & så ja, det kommer bli awesome!

love.♥



Bad decisions make good stories

Hej! Lika underbart väder idag med. Min dag har varit riktigt skön :) Hade Matte nationella på morgonen. Satt en timme sen hade jag rast i 1.5 timme. Efter det så hade vi nationella spanska. Men eftersom att jag redan kommer få IG i det så behövde jag inte göra det. Så jag hade slapptimme den lektionen. Lunch, sen hade vi hemkunskap & idrott. Så jag har i storsätt bara haft en enda lektion idag. Efter skolan så stack jag direkt till Elvira. Vi gjorde inte så mycket. Satt och pratade, som vanligt. Sen solade vi oså. Tog sex bussen hem sen.

Love.


I'll find a way out

Vilet jäkla underbart väder det har varit dom senaste dagarna. Helt otroligt vad skönt!
Min dag har varit uppochned kan man väl säga. Började bra, vart sedan väldigt kaos, men med fina vänner omkring sig så åker humöret på topp igen :) Dagen slutade väldigt bra iallafall. Ikväll så har jag ridit i Kungsör. Gick sådär tycker jag väl. Eos blir så stissig när det är dags att arbeta. Han drar liksom ihop sig och upp med huvudet så, såfort du tar tag minsta lilla så är huvudet rakt upp. Klarade det ändå hyfsat så. Kan verkligen inte rida den hästen i dressyren. Hoppningen går galant men aa. Imorgon så är det skola sen efter så blir det att gymma med Elvira. Jag som inte tränat på år och dar känner att jag måste. Kommer nog bli kul för elvira att se haha.
Ha en bra kväll!

love.♥

Måndag

Hej hopp! Skolan idag va chill. Hände inte alls mycket. Hade nationella uppsats i spanska. Fattade inte ett skit av det som stod på pappret så jag skrev två meningar sen gick jag. Hade rast i två timmar efter det. Skööönt!
Efter skolan så stack jag hem direkt. La mig i solen med musik och mobilen. Mys!
Imorrn blir det skola sen träning på kvällen. Hoppas verkligen inte att det är såhär varmt då som det varit idag. Fy bubblan vilken jäkla värme det var! Nu blir det att nörda OC.

love.♥

♥ du gör mig nervös


hej på er!
Dagen och gårdagen har spenderats med Elvira. När ja kom hem från Lisa så fikade jag mig lite fort & åt sen tog jag bussen in till Elvira. Vi satt på strömsholmen och fixade i solen. Mysigt värre! Efter det så knalla vi hem mot Elvira. Vi satt oss vid datan & snackade en massa, sen åt vi grillat med strips. Mumma! Knalla ned på stan runt kvart i tio & tog sedan bussen hem till mig halv elva. La oss & kollade OC nästan direkt. Sen somnade vi runt halv ett. Hade tänkt att göra en helsjuk sak på kvällen men det vart tyvärr inte av. Kommer nog bli det inom någon vecka haha.
Vaknade väl runt elva någon gång, fixa oss en vart det stan. Kom nästan nyss hem så snart blir att käka sen hitta på någonting, dock vet jag inte alls vad jag ska göra men det återstår väl att se.

love.♥






your to good to be true

heeeeeeeej !


Nu har jag och Lisa nästan nyss vaknat, eller ja för nån timme sen men aa. Idag vet jag inte alls vad som händer verkligen. Blir nog att dra in till Elvira o va med den pysen ikväll. Kan väl berätta lite om igår.
Hade först elevensval som sagt. Gick så himla bra att rida. Efter det så stack jag, Hannele, Lisa & Elvira ned på stan. Jag gick med RIDKLÄDER (!!!!!) på stan. Eller aa från buss till buss. Men det kändes hemskt :( . Tog sedan bussen till Lisas medryttarhäst. hihi fick prova rida den lite granna. Fan vilken fin häst :o :o :o Dör typ av den!
Efter det så stack vi hem till henne & gjorde klart våran idrottsuppgift. Sen kollade vi på Twilight & eclipse. Tyvärr vart det inte hela Eclipse för vi var så himla trötta. Somna redan vid tolv.
Yes, så har min & lisas helg sett ut tillsammans. Tjejen är grym i mina ögon!


love.♥


ღ allows not to lose you


Torsdag nurå. Skolan idag har varit riktigt skön. Vi hade nationella i matte & det gick förvånadsvärt bra. Jag skrev på allting utom tre uppgifter. Vi har ju som sagt tre prov i matten & sammalagt med alla prov kan man få 22p och jag fick tio på det här så matten kan nog bli godkänd trotts allt. Hade 6st G & 4 VG :D
Så jävla nöjd verkligen! spanskan gick ju dessvärre inte så bra. Fick två poäng från godkänt på läsförståelsen & på hör fick jag 6 av 38 haha :( sämst!
Imorrn så är det elevensval & det menas såklart med ridning. Efter det så drar jag och sover med Lisa. Så vi hörs på Lördag när jag kommit hem.

love.♥

du har alltid funnits i min huvud

hejhej!


Dagen har varit sjukt bra men ändå riktigt hemsk ett tag. På morgonen hade vi spex-foto. Min klass var skogshuggare haha :p Sjukt snygga vi var! Efter det så vare engelska sen nationella i spanska. Gick verkligen sääämst!!!
Efter det när vi kom in i spåret igen så är det feta folksamlingen i ena grupprummet. Alla kollar upp mot vägen.- en kille i 6an vart påkörd av bussen. Stackare! Var sorligt att se honom ligga där på marken :/  han fick rejäla skador. Aja efter det så hände inte mycket. Efter skolan så bar det av till stan för att möta upp Elvira & Maddis. Vi gick runt på stan och bara snackade. Mys!
Tog 6 bussen hem & nu har jag bara tagit det lugnt.

love.♥


Alexandra.. att du aldrig växer upp ♥

tjoo!


Skolan idag gick snabbt. Efter skolan så stack jagned på stan & träffade Alexandra. Vi kollade kläder, käka, fika o bara pratade. Skönt att göra det ibland. Just nu behövdes det verkligen. Träffa även på som Jack som jag vart lite oenes med. hehe..  Vid 5 så tog jag bussen hem. Nu har jag precis tjockat i mig American Pizza som vi nyss var och köpte.

love.♥

inte okey

hejhej


idag mår jag så J*VLA dåligt måste jag säga. Det var någonting med det vi drack igår så ... När jag kom hem hade jag inte kul direkt. Toan (kräkas) direkt hehe :( Kvällen för övrigt var riktigt kul. Elvira och Maddis stack efter 20 minuter hos Micke så jag var kvar där själv med boysen tills ett par andra kom. Har bara en bild från hela kvällen haha 


love.♥

RSS 2.0