here we come

hejsan! Om ca 6 timmar så drar vi oss mot Gotland. Ska bli hur skönt som helst verkligen! Att ha sin bästavän med sig gör ju saken ganska mycket bättre. Har inte så jätte mycket att säga egentligen. Inatt så sov jag hos syrran för Rikard är i Sälen. Låg o kollade film hela kvällen. Skönt att faktiskt bara ta det lugnt en kväll. Om det nu är så att internet inte kommer funka på Gotland så är jag tillbaka om en vecka ( nästa Onsdag). ha det bra!

love.♥


bad update

hejhej!

Har inte haft tid att uppdatera bloggen dom senaste fyra dagarna för jag inte varit hemma sen i Torsdags. Har sovit hemma hos Malin. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket. har varit ute hos hästen, vart med Landi osv. Igår så kom Landi och Jivara, vi drack lite grann sen så drog jag och sov hemma hos Adde. Han skulle in till stan så då skjutsa han mig till Malin igen. Jag har typ sovit hela dagen idag.. Kul sällskap för Malin ;) haha men men!
Jag och Elvira åker ju till Gotland på Tisdag så får se om vi internet eller inte. Får jag verkligen hoppas med tanke på att statistiken sjunker direkt när jag inte bloggat på dagar. Nej uasch, ska duscha nu sen packa osv :)

love.♥


gårdagens outfit!


this song's for you and me


out of the town bitches


Hej! Har precis landat innanför dörren efter en halv dag i Västerås. Fick med mig lite saker hem, bla. 2 bh-ar, 2 trosor, 1 bikini med över och underdel såklart hehe, 1 par svarta bikinitrosor, en blus och en annan tröja/topp. vart nån tusenlapp iallafall. På vägen hem vart det att hoppa in lite fort på Hööks. För er som inte vet vad det är så äre en hästäffär. provade min aefterlängtade stövlar sen en ny hjälm som kommit in som är gryyymt snygg! Ett måste vid nästa månadspeng. Är sjukt trött idag eftersom att jag la mig fem imosre och vart väckt halv nio -.- va med ute med Emil inatt. Först så stog vi och pratade i typ 3 timmar sen drog vi in till Donken på Västerleden. haha nattmat uppskattas alltid! Ciao


love.♥


the worlds greatest

hejhej!

Den här dagen har varit riktigt seg. Elvira o jag la oss inte förens fyra inatt och vaknade sedan vid tre. Drog ned till badet ett tag sen så åkte vi hem till Elviiis. Ska alldeles strax dra mig hemåt! Skulle egentligen festat ikväll men vart inte alls så. ha det
love.♥

SPÅRAT









härliga killar

Igår så var jag och Elvira hos Bea ett tag sen drog jag, Zara,Emma & Elvira till Oscar där Anton,Robban och Viktor också var. Fan så kul vi hade det! Kom hem där ifrån vid åtta imorse. Har inte sovit en enda timme inatt så när jag kom deckade jag i sängen direkt. Mitt huvud var ju på väg åt ett annat håll fan. hade så sjukt jävla ont bara för jag festat hela natten och morgonen sen inte sovit på det... Men men, inget jag ångrar fan!

Idag så får vi se vad som händer. Elvira kommer kanske hit och sover för jag är helt själv hemma ikväll/natt :(
Känns lite obehagligt att sova själv när det nyss var inbrott hos grannen typ. Ska gå o ta en tablett nu så huvudvärken lugnar sig lite. Ha det bra så hörs vi antagligen ikväll eller imorgon!

Bilder kommer garantetat upp inom kort också :)

love.♥

ggggggammal bild


HEJ

Dom senaste dagarna har jag mått skit verkligen. Men med otroligt bra vänner som stöttar en så funkar det helt okej ändå. I förrgår så var jag med Anna. Vi åkte till Tuna park för att hon skulle lämna tillbaka till saker. När vi väl skulle hem så spööööregna det verkligen. Fyfan vad blöta vi vart :( Kom hem rätt sent där ifrån ändo. Käkade hos mig sen så åkte över till Anna. Där låg vi och kolalde film från 22-03.30 Sen somnade vi båda som två små grisar haha. dagen efter så åkte jag hem rätt skapligt. Runt två ungefär i och med att vi inte vaknade förens halv två hehe. På kvällen igår så åkte jag till Alexandra och var med henne. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. haha bla. att jag bara träffar killar som röker och hon gör tvärt om. Lite cp faktiskt...
Elva så åkte jag hem. Det var sjukt läskigt att åka själv mitt ute i ingenstans :( Fullgas sen bara köra raka vägen hem! Vid halv två när jag precis tänk lägga mig så ringer Emil och tvingar mig komma ut och snacka med han lite. Så då var det bar att klä på sig igen och gå ut till busshållsplatsen dit han kom. Stog och snackade i två timmar sen så vart jag så himla trött. Vi hittade en fladdermus som typ leeed :( Emil va så dum så han la in den i en kartong i hans bil o tänkte lägga den under min syrra & Rikards kudde hahaha! Störd kille...ett långt inlägg :o 

                                                                           love.♥

Jag säger att jag inte bryr mig längre trots att jag ändå gör det!


kom tillbaka, jag saknar dig

Hejhej!

Jag hatar när allt går skit i mitt liv. Speciellt med någon man tycker om.. Har fan drömt sjukt mycket både igår natt och den här natten som var. Jag vaknar upp och tror att det är verklighet men inser sen att det bara var en dröm. Får verkligen panik. Man blir så sjukt ledsen när man inser att det inte var verklighet som man så gärna velat det skulle vara. Iallafall.. Igår så gjorde jag ingenting verkligen. En kompis till mamma o pappa fyllde så skulle åkt o käkat där men i sista sekund så ändrade jag mig och åkte över till Anna istället. Vi skulle kolla film men istället så vart det att åka in till stan vid 22-tiden och köpa kladdkaka. Så vi åkte till Borsökna badet och satt oss där o käka upp den hehe. När vi kom hem så gjorde vi inte ett skvatt, åkte sedan hem till mig o bara satt i sängen o pratade en massa. Så himla skönt att ha någon man bara kan gå över till när man känner för det och verkligen prata om allt som existerar på denna jord. Anna tog moppen hem vid tre och då somnade jag nästan på engång. Vaknade runt halv tolv, fixade mig på 10 minuter sen åkte pappa och jag in o kollade ny dator och monil. Hitta en samsung touch som ser exakt ut som en Iphone 4. Bara märket som skiljer. Så snart är den fan min!

love.♥


finner inga ord

hejhej..

Skulle ha sovit hos Putte igår o det gick ju skit bra. Han skulle kommit från krogen två  men nej han festa längre så orka fan inte vänta tills sex typ så drog hem. Får se om vi sover idag istället.. men aja är nt på humör


love.♥

http://www.youtube.com/watch?v=ox79l04tqMw

If you can't love now don't love me later


Hejhej!

Somnade ungefär halv åtta i morse. Igår så var ju som sagt jag och Elvira hemma hos Line och drack lite :) Var verkligen jätte kul och mysigt! Satt i Lines rum som görs om men gud så mysigt det var med stolar (fåtölj också) sen ett litet bord mitt i. Jack och Rasmus kom över ett tag också. Vart sjukt sur när Jack la sig över mig när jag sov så det vart en lite mindre skön hand i hans ansikte. Men det förtjänade han! Vaknade vid två av att pappa ringde o undrade om jag skulle hem.. Ville hem o duscha så mamma o han kom.
Ikväll så sover jag hos Putte, trevlans!

love.♥


line

hejhej!
Sitter förtillfället i Lines rum med henne och Elvira. Stackars Line ba skärde sig på glas på sin fot :( Kvällen har varit jätte trevligt! Nej nu ropar dom  på mig så måste kila. vart tycärr nt så mycket blogga men ska SVARA PÅ pUTTES MESS NU :) HEJDÅ
love.♥

Regniga Tisdag!

Fan så dåligt väder det är idag.. Jag och Elvira som hade planer, för fint väder. Men egentligen.. lite regn och moln skadar nog inte. Igår så åkte jag in till Elvisbooi runt fem. Vi gick ned på stan och kollade lite. Jag köpte två stycken earcuff's (vet nt om de stavas så). Sen så mötte vi upp två vänner och åkte en snabbis till Borsökna men det var så tråkigt där så vi stack med bussen efter en halv-timme, kommer inte ihåg riktigt! Sen så hoppade Line på bussen så då åkte hon jag och Elvira hem till henne i Torshälla. Vi satt och chilla i soffan med datan och Line bakade chokladmuffins och gjorde pannkakor osv. :) Känns ju som rena paradiset när man bara kan sitta där och få allt serverat hehe. Vid elva så tog jag och Elvira bussen hem till henne och ja satt mig på moppen hem direkt. Hann bara komma hem ett tag så åkte jag ned till grannarna mina där pappa var. Dom satt o drack lite o lyssnade på bra musik. Pappa o ja åkte hem ungeför halv två. Somnade direkt när jag kom hem för mitt huvud kändes som om det skulle sprängas. Hade sån migrän. urrrrsch!


love.♥


pappi

svar till Diza: Jo jag vet. Jag tänkte ringa men glömde bort det sen :( Visste nt om du va hemma heller!



Hej!

Vaknade för ca. 20 minuter sen. Låg och pratade med Emil i telen i 1.5 h inatt så somnade runt fyra. Igår så var jag med Elvira på kvällen. Vi fikade på First och sen inte så mycket. Satt och pratade mest. As ursual!
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Alexandra & jag skulle ha varit men hon är så förkyld så det vart inte av.. Ska nog kolla vad Malin gör så kanske ja kan åka in till henne en sväng. Nu har pappa semester och det älskar jag för jag får exakt som jag vill då :d Så nu kan ja äta exakt vilken mat jag vill i en vecka. Bara skitmat typ , hehe (a) menmen vad ska man göra.. gott ju!


love.♥


rolig kille

hejhej!

Har nästan nyss vaknat. Har sovit hos Anna inatt. Igår så åkte vi till Borsökna badet ett litet tag & gud så mycket folk det var där, säkert över tjugo stycken. När vi vart där ett tag åkte vi till kiosken och mötte upp Adde och Timmy. Anna provade även min moppe. Fyfan vad vi garvade för hon inte kan köra cross-moppe :p såg as roligt ut! Vi stack ned till Närsjö i någon timme sen. Halv två tog Linnea bussen bussen och jag o Anna åkte hem till henne. Började tjaffsa som fan med en kille, dock nämner ja inget namn men jag förstår verkligen inte vad 94or har för fel. Väx upp förfan!
Idag så vet jag inte alls vad som händer. Funderar på att åka in till Elvira o prata lite med henne.

love.♥



sundbyholm

tjaa!
Sitter just nu hemma hos Anna! har precis käkat kinamat och var i Sundbyholm. Låg och solade o bara hade det bra. Runt tio drar vi iväg till Borsökna och festar. Skulle egentligen åkt på powermeet idag men var tyvärr inte så. menmen.. vi hörs
love.♥

hållsta

Hejhej!
Är just nu i Hållsta hemma hos Johannes med fina vänner. Vi grillade och bara hade det allmänt trevligt ute på hans altan. Va precis och badade i gropen. Blir att sova här med Alexandra O Elvis också. Finns inte så mycket att berätta om mina dagar då det varierar från dag till dag vad som händer. Ibland ingenting och ibland massor.


love.♥


DU


kalkbrottet

hejhej!

Ska om någon timme åka till kalkbrottet i Barva för en härlig kväll med vänner! Bada står på schemat iallafall.
Nej måste fixa mig nu. Skriver mera imorgon hihi

puss

hora var rätta ordet

Min dag kan ju inte börja sämre fan. Kollade nyss upp mitt gymnasieval och det gick ju åt helvete. Kom in på det program jag ville, men inte på rätt skola vafan. Kunskapskompaniet, va fan ni hör vilken jävla tardskola det låter som. visst jag är reserv på Rekarne men 44 plaaaaats! Bull shit att jag kommer in dit. Aja orkar fan inte ens tänka på skiten. Hoppar av skolan istället för det här är den värsta mardrömmen.



paniken bryter ut & ja håller på att bli galen

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? låånga
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? ja
4. När hade du sex senast? förra veckan
5. Har du kört oskyddat nån gång? jaaa
6. vem kysste/ hånglade du med senast? Micke
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? jaaa
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? njaa, har väl hänt
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? näe tror inte de
10. Haft sex på fyllan? yes
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nej .
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? jaaa <3
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? mjo
14. Somnat gråtande pga kärleken? nej haha
15. Varit på en blind date? nä ? :)
16. Varit otrogen? yepp
17. Ångrade du dig? dåja, men nt längre
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 år 3 månader
19. Har du någonsin varit kär? ja och är det nuuu
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? japp


KOMPISAR


1. Har du nån bästa vän? elvira
2. Är du ofta med dina vänner? ja varje dag
3. Vad brukar ni hitta på? massa
4. Bästa minnet med nån vän? kan nt säga ett speciellt
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? alexandra, alltid ärlig & stöttar en när det är nått
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? om jag kan, lite för mycke ibland
7. Har du hatat din bästa vän? HAHAH verkligen! förr i tiden
8. Litar du på din bästa vän? till 100 %
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? jaaa :/
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? yees :/
12. Vart bor din bästa vän? stan
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? det är inte skitsnack, det är fakta!
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? jaau
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? aaaa
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nejje :)
17. Vilken kompis var du senast med? Anna & Linnea
18. Har du många kompisar i din klass? i min gamla jaa
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Cissi & jennifer, slutat 9an nu så :/
20. En vän som du känt sen du var liten? Anna Skoghill

SISTA SOM


1. Du fick en puss av? Micke
2. Sov med dig i samma säng? Anna & Linnea
3. Du delade ett riktigt skratt med? Micke & Hampus
4. Du gick på bio med? Alexandra o Elvira
6. Du gick på stan med ? Elvira
7. Delade en pizza med dig? Emma & Elvira
8. Du ringde? Micke
9. Skickade ett sms till dig? Elvira
10. Du kramade? Micke
11. Gjorde dig lite besviken? besviken o besviken ... han
12. Gjorde dig mycket besviken? - ingen

13. Du skrev med på msn? längesen, kmr ej ihåg
14. Du snackade skit om? kmr inte ihåg
15. Du åkte bil med? vet inte. några dagar sen
16. Gav dig en komplimang? vet inte
17. Du kollade på film med? Anna o Linnea
18. Du åt med på resturang? haha inte fan vet jag xd
19. Betalade något åt dig? mamma
20. Grät inför dig? vet inte

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? yes
2.
Vem bor du mest hos? -
3. Har du eget rum? ja
4. Egen dator? jaa
5. Egen tv? yesbox
6. DVD? japp
7. Boxer? ja
8. Internet? jaaa
9. Vilka färger går i ditt rum? vitt o gråa blommor
10. Har du stor golvyta? nja , vill ha större
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? aa tre
12. Är köket stort? ja ganska
13. Ismaskin? nej
14. Micro? ja ?
15. Glass i frysen just nu? yepp
16. Fler än ett badrum? aaa
17. Badkar eller dusch? dusch
18. Tvättstuga? jaa
19. Balkong? alltaaan
20. Bra grannar? jadå, fast hatar två av dom

DIVERSE

1. Favoritfärg? svart
2. Mobiltelefon? sony ericsson w995
3. Skola och program? rekarne bygg
4. Oskuld? nej
5. Senaste filmen du såg? skräck
6. Senaste låten du lyssnade på? the edge of glory
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? klockan är 2 på natten julia?
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? 48 timmar
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? några tusen
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? 15036, inte haft den så länge
11. Vad åt du till middag igår? spagetti o köttfärsås
12. Har du duschat idag? nej inte än
13.
Vad var det senaste du sa till din mamma? micke låg o sov
14.
Vad var det senaste din mamma sa till dig? aha vilken kille
15. Har du skolkat någongång? yeap
16. Är du en svartsjuk person? kan vara , men typ aldrig

... du

jag orkar snart inte mera. vet inte vart jag ska ta vägen för tillfället. Tankarna flyger omkring i huvudet och det är skit jobbigt. vill bara att allting ska vara som förut. på något sätt känns det nästan som att "de där" förstörde lite. Du sa att det var på riktigt men jag vet inte vad ja ska tro faktiskt. om du bara menade det för studen eller verkligen på riktigt. jag vet inte vart ja ska ta vägen. den ända jag vill är att vara hos dig , i din närhet där jag trivs som bäst. att du bara kollar på mig ett litet tag gör skillnad, det är det jag älskar hos dig. du kan bara kolla på en så får du en helt förblindad. gör inte såhär. jag vill veta vad som händer , på riktigt!

tråkiga söndag

hejhej!

Finns knappt ingenting att säga om den här dagen. Har inte gjort ett skit på hela dagen. Åkte in till Micke en sväng nu på kvällen bara. Imorrn får ja se vad jag gör. Är inte på topp just nu så...


love.♥

töntar

hejj!


Har inte skrivit på några dagar nu, men som sagt så är ju min dator sönder :/
Igår så var jag & Elvira hemma hos Micke o Hampus i Nyfors med dom två. Vi spelade Guitar Hero och självklart så ägde ju jag ut dom på extream ;) hahaha faaast! Elvira drog sig hemåt vid kvart över tolv o då gick ja med o hämtade moppen sen åkte ja tillbaka till Micke. Dom satt och spelade NHL och jag typ sov/kollade på det dom gjorde. Åkte hemåt runt ett halv två eftersom att ja inte fick sova kvar hos dom för pappa.. Micke har kvar mina älskade brillor haha :( Han är tönt, men ja gillar han ändå!

Idag senare mot kvällen åker ja in till Elvira, som vanligt :)


love.♥


Bilden är från Valborg på Micke o Hans bror för jag tog aldrig kort igår

RSS 2.0