madeleine

hej hoåp

fixar oss för fullt hemma hos maddis & dricker lite granna. snart drar vi iväg till micke ha det bra ikväll wtf jag är bäääääääääst

love love lovellvei


Valborg wtf


Sitter just och pratar med min vän "Munken", dvs. Filip .. hahaha grabben e skel.
Ska om ett tag bege mig in mot stan för att sedan gå till Elvira där det blir att fixa sig lite sen dra till Maddis i Hällby. Blir att grilla där. Hon, jag,Elvira & Emmy. Senare drar vi till Micke. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag hoppas på att få!

love.♥

friday!

HEJ

Nu är jag äntligen hemma efter en heldag på stan. Stack in dit vid kvart över tio. Gjorde det jag skulle sen stack jag till Faktoriet o väntade tills Elvira slutat. Vi gick och åt på Rinman ( eftersom att deras skola äter där). Sen stack ned på stan och leta klänning för fulla muggar. Hitta ingen snygg på stan så vi drog till Tuna Park. Hitta en jätte fin klänning där., fick även en good-bag som den var en skit fin sjal/halsduk i. Älskar den♥ Så det blir att ha klänningen imorgon. Stack sedan tillbaka till stan, eller aa till Elvira. Sen gick vi ut o träffade Jack. Lucas hänka på också, så vi 4 drog ner på stan oså. Träffa på lite folk som vi umgicks med också. Sen vid halv nio tog jag moppen hem. Cp- moppen dog när jag var ungefär 2 km ifrån mitt hus. Seeegt!
Pappa och mamma fick komma o hämta mig haha. Ska alldeles strax sköjla ur hårfärgen som sitter i. Skulle ju som sagt ha platina-blondt igen men tog mörkbrunt ändå. Kändes bäst så ..

love.♥

rumänien

hej hopp!

Idag så är vi lediga från plugget. Eller asso vi har Rumänien-dag, haha man ska typ antingen va i skolan o hjälpa till med kläder eller så ska man vara hemma & tjäna ihop 100 kr. Och självklart är man ju hemma då. Ska alldeles strax bege mig in mot stan för att möta upp en kompis. Sedan blir det hem och städa. Sen vid tre så åker jag in igen och träffar Elvira. Ska shoppa klänning tills valborg, fixa *de* & *de*. hihi :)
Igår sa jag ju att jag var trött för ja sovit så lite.. Nu somnade jag tre för ja snackade med Micke igår igen, längre än vad ja egentligen orkar haha :p


love.♥

du dödar mig med ditt leende

hej!

Sitter i skolan och har precis haft so i 90 min. Jag är verkligen supertrött idag. Låg och pratade med Micke tills efter halv ett tror ja det var. Nått sånt, aja.. Idag så blir det skolan sen får vi se vad som händer helt enkelt.
Måste även tillägga att det bara är 2 dagar kvar till Valborg. Känner mig sjukt taggad!


love.♥


orgentering är inte min grej

tjooosan!

Ja som ni ser på rubriken.. orgentering är inte någonting för mig kan man väl lugnt säga va ;)
Hade det på idrotten idag och jag, Johanna & Amanda va tsm i en grupp, vi hitta inte en enda sån där sak. Fan va värdelösa vi är haha :( Alla hade hitta minst 2 stycken typ o sen kommer vi där med noll liksom xd men men!
Dagen har faktiskt varit riktigt chill. Den dagen som vanligtvis är jobbigast för vi har bara tio minuters raster och verkligen alla sega änmen idag, ma, eng,svenska, B-språk o de. Men vi gjorde inte ett skit på lektionerna så :)
Nu ska jag ringa Bea

love.♥

galet!

Hejsan!

Skolan idag var väl bra. Efter skolan stack jag och Cissi ner på stan en snabbis sen hem. Stack på ridningen vid kvart i sex som vanligt på Tisdagar. Vi red ut & kan ju säga att de va lite galet. Jenne ramla av för Caramel ställde sig rakt upp. Sen höll hästarna på o tramsa sig o massa. Dom sista 10 minuterna fick vi rida självständigt på "grusplanen" i gropen. Elton var fan helt knas. Så fort ja krävde lite av honom eller ta piskan på lite lite så ställde han sig, bocka och sparkade bakåt. Jeffla cp-häst! Maxiumus gjorde typ det samma med Lovina & Izzy med Vera på haha. Våra hästar e knaaaaas.. Men vi gillar dom ändå. Även fast jag satt som en kung i sadeln när han tramsa omkring så kändes det nästan ett tag som att jag skulle åka av jag med. För han är inte rolig när han först ställer sig upp sen ned med huvudet direkt o ba sparkar till. hehe :p
Nej nu ska jag inte sitta här längre.


love.♥

mitt lov har varit det bästa någonsin!

Hej hopp!

Bloggpausen varade inte länge kan jag ju säga. Det mesta har löst sig, vilket känns väldigt skönt. Kan väl berättade lite vad som hänt.. Jag har hållt på med en kille nu i över en månad, vi har kännt varandra innan o så. Men vi har vart tsm lite till och från nu. Vi har bråkat rejält många gånger verkligen. Allt hade precis fixat sig igen, så kom en och börja hitta på massa skit som förstörde allting. Så det har vart jätte jobbigt den här veckan som varit, men nu slutade allt som riktigt bra vänner bara.
Kan även berätta om mitt lov. Det har spenderats med ingen mindre än Elvira. Alla dagar utom en har vi varit. Vi har hunnit med massor. Har festat, grillat,träffat vänner och bara umgåtts.
Älskar verkligen bruden. Är så himla glad att jag har henne, vet inte vad jag skulle gjort utan henne!

love.♥



bloggpaus

nu kör jag en bloggpaus i några dagar. Måste fixa till lite saker i mitt liv.
så har verkligen ingen ork alls till att blogga. skriver väl nått inlägg lite då och då

love.♥

jag älskar dig finaste du

you took my soul away

varför ska allting vara så svårt när det kan vara hur bra som helst
det ända jag vill är att ha dig vid min sida
att veta att du finns där när jag behöver någon mest
när allting verkligen är piss
som just nu.. när jag förlorat  dig, förgott
eftersom att det är du som har försvunnit så har jag ingen
jag vill bara att ska bli bra mellan oss
få allting att funka igen
bara skita i det som hänt och börja om från början
få en ny och fin start
för du vet att du är allt jag vill ha
jag begick ett misstag, jo jag vet
men du gjorde det också, eller aa för dig kanske det inte var det men hur som helst
du vet att du är den ända för mig så därför ber jag dig att komma tillbaka
du har alltid vart den ända trotts det som hände
du vet att jag mår skit för det
jag tänkte inte förens efteråt, när det var försent
du ska veta att du alltid kommer ha en otroligt speciell plats i mitt hjärta
vi ska kämpa tills sista lågan brunnit ut







baby all I want is to have you by my side


Hejsan


Fan vilket jäkla väder det är idag. Underbart!
Ska alldelses stax dra till Elvira för att sedan bege oss mot Jack. Ska vara med honom och David idag. Får se vad vi hittar på. Det återstår väl att se. Tråkigt o kort inlägg men skitsamma

love.♥

elvira den bästa

svar till macken: tack dsm ;)




nu så sitter jag i elviras säng & väntar på att hon ska äta klart. Efter så blir det att dra ner på stan och umgås med folk. Är skit mätt efter middagen hos mormor och morfar.. Efter att ha ätit en " halv tallrik" med mat på så va skiit mätt men gick ändå och tog mer för den maten kommer jag inte få förens julafton igen :'(
Tror Elvira va klar snart så ska gå ner nu.

love.♥


Påskafton

Fan vilket härligt väder det är ute. Har nästan precis gått upp så nu ska jag ut o steka i solen. Förbättra bikini-randen lite granna. Runt fyra så drar vi till mormor och morfar för påskmiddag med släkten. Gott som tusan!
Ska strax ringa Elvira för att planera lite inför nästa helg.

a lot of love.♥

konstigt nog så har jag inte saknat dig lika mycket som ja trodde jag skulle göra vid det här laget

tjosan!


Finns väl egentligen inte så mycket att säga mer än att jag tillbringat min tosdag & fredag med Elvira & Maddis. Igår så var vi på stan ett tag. Sen så stack vi hem och grillade .. igen .. sen lite senare träffade vi Martin och Rakke en snabbis, 45 minuter bara ungefär. Sen vid tolv så stack vi hem. Dom somnade direkt men ja låg och spelade tills klockan var närmare halv två. Vakna sen upp vid elva. Gick ut o solen ett tag sen fixa vi oss och GICK till Borsökna bussen från mig. Tog en timme exakt. Stack sedan till Slagsta och köpa glass o myste i solen. När vi kom tillbaka så träffade vi på Jack, Elviras bror, Kim , Kaviar killen ( kavar haha ). Efter ett tag så stack dom hem till sig och jag skulle till mig Jack gjorde så jag missade buss jäveln :( När ja kom hem så stack jag till Syrran & Rikard och då vart det grilla igen. Fan Jag har grillat korv varje dag den här veckan nu :( med kompisar & la familia.

love.♥

grillkväll


Lite om igår..  spenderade min dag/kväll med fina människor. Först på dagen så var jag och Elvira nere på stan sen lite senare kom Emmy också. Fixade lite saker tills senare. Framåt halv sju bar det av mot Alexandra där det var grillkväll. Vi va ca. 14 stycken som va där o hade det trevligt!
Vi grillade(såklart), drack lite & hade det kul tillsammans. Framåt halv ett så drog typ alla så vi knalla ner i sängen o somna rätt fort. Sköööönt! Är lite sliten idag :/ men va väntar man sig.

Just nu så sitter jag hos Elvira med henne och Maddis. Ska ner på stan o fika sen får vi se vad som händer.
Ska tydligen ha grillkväll hemma idag också.. orkar inte en dag till med massa folk.. bläääää
Så stannar nog i stan ett tag på kvällen iaf.

love.♥









im afraid of the dark

hej!

Finns inte så mycket att säga kanske. kan väl berätta om ridlektionen igår.. Vart dressyr i paddocken. Red på volt sen gjorde vi skänkelvikningar. Gick så jävla bra med Elton verkligen. Han var kanon fin! Han blir jävligt stark i bland men det får man ta. Han vart lite sur i början av skänkelvikningarna. Han hoppa lite, börja galpppera, slängde & drog med huvudet o ja... Dt skratta vi bara åt. Han skötte sig prima sen verkligen.

Om ett tag ska jag in till stan och möta upp Emmy, Becca & Elvira. Ska köpa lite smått o gott till kvällen. Blir grillkväll hos Alexandra med trevligt folk! Låter väl härligt?! ;)

love.♥

vår myyyyyys

hejsan!

Hoppas allt är bra med er. Skit bra med mig iallafall. Just nu så väntar ja på att Elvira ska vakna så vi kan äta frukost. dagens planer är väl inte så mycket direkt. Tror det ev. blir att träffa Max. Kvällen igår var riktigt mysig. Stack in till Elvira vid halv sex. Vi stack nästan direkt eftersom att vi skulle ha myskväll i Borsökna badet. Nathalie var med också. Vi hade vindrovor, kakor, dricka och så vattenpipan med (y' Kvällen var riktigt mysig. Skönt att bara ta det lugnt en kväll med folk man tycker riktigt mycket om. Mina solstrålar!
Vid halv tio vart det så kallt så Nattis åkte hem och vi knalla mot bussen. Kom hem vid halv elva nån gång. Vi käka sen la vi oss i sängen. Vi somnade nästan direkt. Skönt som fan!
Ikväll så blir det ridning iallafall. Tror vi skulle rida ut.

love.♥








pictures from the weekend













kvällen va niiiiice


hej hopp!


Har precis kommit hem från stan/elvira. Igår så festa vi ju som sagt. Stack in till stan och mötte upp Emmy sen drog vi vidare mot Elvira. Tog bussen till mesta efter tag. Kvällen var riktigt nice tills alla vart utslängda vid tolv-ett haha. När vi kom ut så stog Putte där helt plötsligt. inte träffat han på två veckor så det var kul :)  Vi fick vänta på bussen i en timme. Sen ner på stan & köpa subway. Träffa även Max där också :) Det var så fullt inne där så vi satt oss på en parkbänk ( haha) så kom det nån äcklig jävla gubbe och sa massa saker så vi ba men vafan stick sen sa han massa äckligt så vi ba sprang där ifrån rädda som fan. Därför man inte ska vaar på stan klockan två på natten :( haha det läskigt !! Måste baar tillägga att Roman gjorde sämsta facerape'en på min fb igår kväll/natt. Tönt Roman!


love.♥

( bilder kommer senare)

lördag

TJOOO BROOOOOOR!

Lördag idag. skönt! Dagen har vart riktigt lugn. Har städat och gjort snyggt i mitt rum. Om nån timme så drar jag till Elvira där det blir att spendera natten. Ikväll så ska vi festa. As usual! ;) Blir Mesta den där gången. Tror vi snart vart på fest i hela Eskilstuna haha .. får inte glömma att säga att emmy, becka & alexandra också är med ikväll.

love.♥


disco i skolan + glas i foten = sjukhuset


kul fredag va ? ;) tycker inte jag iallafall.

Dagen: hade matte dom första två lektionerna, sen slöjd och sen so. Hade so i 10 minuter sen gick ja o åt. Vi hade läxförhör så.. Efter lunchen var det dags för påsk-discot. Var inte kul alls. Alla var så jävla tråkiga som inte dansade. Efter ungefär 30-40 min kände jag nått i foten men sket i det bara. sen när ja sätter mig ned och känner så äre ju något som sticker ut. En glasbit.. skolsyster var inte där så kent och cissi försökte få ut den men den satt typ på sidan av såret så pappa kom så åkte vi till vårdcentralen. Satt där i kanske 40 min innan vi fick komma in. Hon petade som fan men fick inte ut glasjäveln. Den hade ju liksom åkt på sniskan så man fick inte tag på den. Så nu har ja nått skit runt ena tån och det gör skit ont & ja kan knappt gå. Fick hoppa in till sjukhuset på ett ben haha :(
Lyckat!

Nu ikväll så ska Lovisa, Robban & Johan komma upp och äta o fika m.m.. Catrin och Cajsa är i stockholm så det var baar dom. Men kul ändo! Lovisa är iof redan här men aa.



love.♥



älskar er flickor!

till dig

till fridA: vem e du? jo men inte högt ju och ja vet att han byter galopp ofta.
haha asso -.-

♥vår


Kan ju bara säga att det verkligen känns vår just nu. Dagen har bestått av solning. Och lektioner såklart. Satt hela jävla lunchrasten vid rökrutan och solade med Cissi och Michelle. Tog av mig både jacka, halsduk och tjocktröjjan för det var så jävla varmt. Ändå svettades man sönder typ. Efter skolan stack jag in till stan men kom på att jag glömt mina so papper i skolan så det var bara att ta bussen tillbaka haha. Har liksom prov imorgon och jag kan inte ett piss. Ska äta nu sen steeeka i solen!

love.♥

lov om tre dagar (y'

hejhej!

Måndag: slutade halv tolv så tsack direkt till malin. Vi åt sen tog vi bussen till stallet. Longera Wilma & jag red lite på henne. Våran film när jag rider vart ju så himla bra haha. Ser ut som en jävla kamel på henne. Mjukisbyxor som sitter helt skelt, tjocktröjja och sen en toffs på huvudet. sött! Efter det så kom hennes mamma & vi stack hem till Malin. satt vid datan, snacka, åt och sen vid sju tog jag bussen hemåt. Satt mig direkt vid datan och fortsatte med min blogg-header som jag hållt på med i tre dagar. När jag skulle lägga till sista ordet så hänger sig datorn totalt och jag fick börja om..

Tisdag: skolan. Va slagsmål på morgonen mellan mina två kära små vänner. Var inte direkt kul för mig eftersom att jag står i mitten. Vill ju inte liksom bara gå till ena sen inte andra så jag hade det lite kämpigt..
Efter skolan så stack jag hem direkt. Åkte till stallet. Hoppning stog på schemat. Hoppa på en båge och sen bana. Red Elton och fan vad jag älskar den hästen kan jag bara säga. Han är ett litet busfrö men inget att bry sig om.- han sparka bakut och bockade när jag skulle fatta galopp. Så han flög iväg och började stutsa som fan. Sen när jag kom till samma ställe varje gång så bocka han och sparka till. Konstig häst det dära haha!
Hoppningen utöver gick riktigt bra. Han var super fin och go.

love.♥

sunday

tjosan!

Söndag idag & det menas med lite söndagsångest. Skola imorgon ju..
Finns inte så mycket att säga om dagen precis men kan berätta lite om igår. Vid fyra så tog jag bussen in till Elvira. Vi satt vid datan och snackade massa. Sen kom alexandra så drog ner på stan för att köpa godis till våran myskväll som vi skulle ha. Sen vid åtta tog vi bussen hem, käkade, moffa godis. Efter ett tag så kom martin, sen Philip och Matilda. Så bestämde oss för att vi alla skulle dra till Tommy. Så vi stack dit och efter ett tag kom det några till. Efter ett litet tag så åkte dom hemåt & jag, Elvira o Alexandra stannade kvar med Martin och Tommy. Hade det riktigt trevligt! Framåt Halv tre så gick vi hem.  Slockna som tre små grisar direkt.


love.♥



ser fett tjock ut när ja böjer mig bakåt haha :(






i'll be the only one who knows you

Hejsan!

Nu har jag varit vaken ett tag. Idag så blir det att ta det lugnt sen ikväll så blir det myyskväll med Elvira och Alexandra hos mig. Gårdagen spenderades ju som sagt med Elvira. Stack till henne direkt efter skolan. Vi drog och köpte Slagsta glass. Tog sex-buseen hem, packa väskan sen efter en halv timme tog jag bussen in igen till henne. Vi fixade oss sen stack vi på fest med hennes bror, Rakke & Emil. Kvällen var riktigt skoj! Vid halv ett så kom mamma och hämtade mig. Skulle tagit nattbussen hem men vågade inte riktigt gå från Årby till stan helt själv. Känns väl inte så säkert kanske.








familjen First !

hejsan!

sitter just nu hemma hos elvira. väntar på att hon & lucas ska äta sen drar vi på fest med massa folk. kommer bli skojj! tar halv ett bussen hem så bloggar väl kanske det. mycket bilder kmr imorrn hare bra tills dess

love.♥


världsbäst!

Idag så har jag och Elvira kommit fram till att vi har delad ekonomi. Vi delar på i stort sätt allting. Kläder, mat osv. Hon är mannen & jag är kvinnan i det hela. Vilket känns förjävla bra må jag säga er ;) skolan idag var rolig. men inte lika som den alltid är. För Jennifer stack så tidigt idag :( Efter skolan stack jag till Stållan och mötte upp Elvira. Vi stack ned på stan och åt, solade och gick och kollade kläder. Hon köpte en riktigt snygg jeansväst som jag själv velat ha. Imorgon är det fredag och det innebär helg, men innan dess är det nationella i engelska hela dagen..

love.♥


utan dig i mitt liv skulle jag inte fungera!

elvisbooooooooy♥

hejhej!

vart inge skriva igår för det fanns inget intressant att blogga om alls.- skolan va som vanligt!

Just nu så itter jag i spåret och väntar på att spanskan ska börja. det stinker verkligen forsvett här hahaha:( efter skolan drar jag ner på stan och träffar elvira. solning är planerat iaf. vart ett kort o segt inlägg men aa

love.♥


Jack

hejni!

har precis kommit hem från stallet. red maximus & det var markarbete med några hinder. Gick så jävla bra i början, han ställde sig upp lite på volten oså men helt okej, sen när vi skulle hoppa gick det väl .. lite sämre ;) han är så jävla på när det är bommar framme & sen galopp.
så han galopperna på fint men när jag vänder in mot hinderna så ba sticker han iväg i 20000 kilometer/h. han drog över ena hindret sen på sidan sen över igen. Och jag tappa stigbyglarna med satt kvar. satt som rena kungen i sadeln hahah. sen vare ba o gö nytt försök, han drar på ännu mera än gången innan och rakt över allting sen typ nästan på vera som stog vid väggen. Galen häst !!!! trotts de, skrattar jag bara åt grabben.

Skolan idag va också chill. hade elevensval. ridning, såklart!
har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som ja gjorde där. ledde patrik när han red och fyfan va vi två + sofie(ridläraren) skrattade när han försökte rida lätt :p
slutade lite tidigare så då stack jag till Jack direkt. Vi gjorde inte speciellt mycket. snackade och hade det mysigt.


love.♥



♥ du gör mig knäsvag

tjosan!

skolan idag var braaa. riktigt bra!
den rulla på som vanligt. vi hade ingen idrott så hann med en tidigare buss :) stack till stan, eller ja.. till elvira. vi fixa en sak sen så stack vi ner på stan. satt på first ett tag och snackade sen gick vi och kollade kläder- hitta massa snyggt till sommaren. tror jag dör, vill vara miljonär!!!!!!

Juste fick hem brev idag från skolan. om betygen. 5 IG varningar var det ja! starkt jobbat jullan ;)
nu ska jag ta och duscha sen käka.

love.♥

galen helg<3







wild and crazy

hejhopp!

Kvällen igår var awesome!
stack till maddis runt sex typ. Vi fixa oss sen vid åtta tog vi bussen till putte. Kom dit en snabbis, sen tog alla vi bussen ner på stan för att dra vidare på fest i torshälla. Kvällen var riktigt nice.. träffa massa nya människor. trevligt!
Vart armbågad igår av putte när han & lucas höll på o larva sig så ja har typ en bula i pannan & ett litet blåmärke nästan. inte skönt.. fuck you puttis :(  Alla stack vid ett så då kom pappa & hämta mig och maddis. Vi åkte till donken och köpte cheese. shit va gott det var. sen hem & moffa chips och äta ännu mer. haha tjocka kossor vi är! :D
somna runt halv tre sen.  vaknade sen igen elva imorse, törstig som fan. drack typ 12387456498 glas med vatten.
sen dess har vi bara suttit här och chillaxat som två jätte stora kossor! hihi :D

love.♥




RSS 2.0