hihihihihi

tjoo!

vart stan efter skolan idag igen. med malin. vi gick och solade direkt. eller aa vi fick vänta i 40 minuter. Sen när vi var klara så va klockan redan kvart i sex så då tog jag bussen hem. Så sitter här och väntar på mat, sen blir det att plugga engelska. läxförhör imorrn :(
skolan förövrigt idag var niice.

love.♥

malin

hejsan!

Har precis kommit hem från mysdag på stan med malin. Först så gick vi runt & snackade bara. Träffa eve, gick och köpte två stora strips på corner, men lilla malin var fortfarande hunrig så hon och jag gick till ming. Åt biff med blandade grönsaker & sen kykling med blandade grönsaker. mums vad det var gott! dom är så söta där.
när vi var klara så träffa vi elvira en liten snabbis sen gick och solade. känner mig lite fräschare nu.. asso brunare.
sen vid halv sju kom bussen så då tog jag den hem. Ska träffa malin imorrn också :)

love.♥

att något så fint kan gå så fel

hejsan!

skolan idag söööög verkligen. Mitt humör har vart det sämsta någonsin. Grät tre gånger pga av en sak. Vill inte skriva ut det i bloggen för det angår inte alla. Fyfan vad jobbigt det har vart. engelskan gick ju åt helvete oxå. hade nån jävla hörförståelse men svara bara på 6 stycken för ja orkade inte. försökte hålla tårarna inne verkligen men tillslut gick det bara inte. att någotså fint kan gå så fel.. Den som gjort min dag lite iaf är malin och cissi. Ni är guld!
Nu har min plutt åkt iväg och det känns förjävligt kan ju bara säga. Speciellt när allt just nu är skit.
fick finaste låten av cissi också som jag lyssnat på hela dagen. tårar tårar.. låten stämmer exakt. alla ord är så jävla exakta. nu ska jag ta och kolla tv & försöka tänka på det goda.

love.♥

vi ska klara det här tillsammans!
ska kämpa ända in i slutet ♥


sista dagen på tre månader

hejsan!

Skolan idag var riktigt bra. Lite nere först efter en sak som hände igår. Vilket löste sig idag :D
Iaf så dagen var riktigt chill. Inga jobbiga lektioner eller så. Jag. Jennifer & Cissi satt vid rökis och steekte typ hela lunchrasten. Fan var det var skönt! Känns verkligen som vår nu.
Efter skolan så åkte jag in till stan och träffade Jack på engång. Vi prata först sen så var jag med honom, David, Andreas och Kavar. SEn gick jag och alex runt och snackade en massa tills Malin kom så då var jag med henne. Efter nån timme stack hon så då drog jag till Jack igen. Vid tjugo i fem tog jag bussen hem.
Ikväll blir det att åka till kungsör och kolla hoppning. Blir kanske att sova hos jack också. Sista dagen på tre månader som han är hemma nu. Kommer sakna min plutt otroligt mycket :(
Nog om det

love.♥

feeeeeeest

hej hopp gummi knopp!

Kvällen igår var grym.  Fixade mig sen stack jag in till stan med kvart över sju bussen. Gick och träffade Jack och David. Nice nice! David är så jävla dum ibland, eller nej .. jämt! Efter det så gick jag till Rinnman och mötte upp Alexandra. Sen drog vi till Elvira. Kvart över nio tog vi bussen till Mesta där vi spendera våran galna kväll. Var as trevligt folk. Några man kände & några som var helt främmande för en. Vi dansa, söp och hade det skit skoj. Sen någongång på natten så kom mamma och hämtade mig. Hade inte riktigt koll på klockan.

Idag mår jag väl helt okej. Konstigt nog!
Ska åka till min moster vid två  och äta, för både hon och ena kusinen fyller år. Hatar den här månaden för det är fett mycke släkt saker. Först fyller min ena kusin sen någon vecka efter fyller pappa och sen dagen efter det min andra kusin och sen två dagar efter det är de moster och andra kusinen igen. Fan man lär ju rulla fram snart efter all tårta. :p

love.♥

halva inne

Jaa det är nått jag, Diza & Jenna säger allt för ofta. Iallafall så har jag inte kommit så långt på vägen sen sist jag skrev ett inlägg. Sitter kvar på samma plats. Ska väl snart ta och fixa mig. Skulle egentligen ha åkt till tuna med Tess men ingen kunde köra mig till 2an eftersom att ingen var hemma just då:( min buss här ute på landet går ju inte på ofta på helgerna så.. btw. det börja fan brinna utanför mitt hus som en jävla jude för pappa eldade i en tunna sen så flög det iväg så det tog fan eld på halva våran skog bakom huset :o
nej nu ska jag fixa mig så ja kan dra till Jack sen.


love.♥



don't leave me now

hejsan!

Kvällen igår är ju inte att snacka om. Vi är så jävla duktiga när vi ska festa, verkligen. Som sagt så stack vi först och åt pizza. Runt åtta så kom Dizas farmor och hämtade oss. Åkte in till stan. Gick ner till bowlingen där Jennas mamma var. Sen stack jag upp och träffa Jack ett litet tag. Äntligen har killen kommit hem!
Efter tjugo minuter ungefär så tog vi bussen till Fröslunda på fest. Stack direkt hahaha. Sen ner till stan igen och hoppa på hällby bussen. Träffade ett par as schyssta killar där också :) Fan vi snälla dom var!
Efter det så skulle vi dragit på en till fest men jag var så jävla trött så pappa kom och hämtade mig. Däckade direkt när jag kom hem haha :(

Idag så blir det att först träffa Jack sen troligtvis vara med Elvira & Alexandra ikväll. OM jag ens får åka någonstans ikväll. Hoppas Hoppas!!!

love.♥




don't be afraid of the dark

festis

hejni!
är hemma hos diza i hållsta just nu. ikväll så taggar vi på fest. innan det .. pizza i handlar'n
kommer hem sen inatt så skriver kanske då :)
love.♥

jag är D-Ö-D

hejsan!

sitter i skolan och väntar på att no:n ska börja. Har ont i huvdet som en jude och är skit trött. Snacka tele till halv tre inatt. Bra gjort Julia!
Efter skolan så taggar jag hem för att ikväll ska vi få gäster egtersom att pappa fyller år.
Blir ingen bloggning ikväll och inte imorrn heller tror jag. Planerna för Fredagen är att åka till kusin som fyller år sen festa med Elvis, tror iallafall det var imorgon vi skulle.
Nu ska jag fan fortsätta sova på bordet hihi

love.♥

baby you are so good :* love u

maddis babe

HEJ!

Nu har jag pluggat i snart tre timmar. So, no och spanska. Tror jag kommer klara proven/ läxhörhören imorgon.
skolan idag var sjuk som vanligt. Kan ju som sagt iiinte påstå att jag och jennifer är normala. Vi klättrar på väggarna när ingen ser oss. Hur normalt låter inte det på en skala ? ;)
Ja jag vet vi är cp!

Slutade en halvtimme tidigare idag än vad vi ska göra egentligen. Så jag stack ner till stan och träffa Jack en snabbis sen så mötte jag upp Maddis. Skulle egentligen träffat Elvira men vart inte så sen. Iallafall så, vi gick runt och kollade lite sen gick vi till tågstationen och träffa Wille en snabbis. Tillbaka till stan sen. Gick till Corner och köpte strips. Först en liten sen en mellan för vi insåg att vi var mer hungriga haha :( Fick reda på en väldigt tråkig sak ungefär idag. Känns ganska tugnt. En kompis till mig ska iväg på behandlingshem .. Får stå ut i fucking tre månader utan honom.
NU: fika (y'


ny mobil på g

får om bara nån dag en ny mobil. en sony eriksson w995. niice!

maximus bus ..

hejsan!
skolan idag var riktigt bra. jag, cissi & jennifer är väl inte direkt dom normalaste människorna måste jag väl ändå påstå. vi får våra knasryck ibalnd. eller rättare sagt , ganska ofta. emma & jenna kom till skolan strax innan jag sluta, så vi tog sen bussen med på stan. vi gick och kollade på lite kläder och sådär. jenna köpte en skitsnygg jacka som jag själv skulle vilja ha. hitta en super snygg skinnjacka också. inte så farligt dyr heller (:

har iaf precis kommit hem från ridningen nu. Red en av dom två nya hästarna. maximus, vilket bus hahhaha det rimma!
iaf så träna vi galoppbommar och mycket på volt. gick hur bra som helst för att vara första gången som jag red honom och sen så hade vi ju våran nya ridlärare. hon va faktiskt riktigt bra! :)
över bommarna drog han på som en jävla hare. fort som fan över med värsta stegen. men det gick ändå super. han har det inte så lätt när det är bommar och sånt så. fick han i sån jävla fin form verkligen. han var så mjuk och fin. höll nästan i någonting. emma ( ridläraren) tyckte jag red han skit bra & fint så jag är sjukt jävla nöjd med kvällens pass.
nu ska jag kolla vad lilla puttnick skrev sen duscha (:

love.♥

tööööönt

svar till anonym: jasså så det är om honom ? då kan jag ju berätta för dig att jag och han snackade massa & träffades förra veckan sen hände lite saker, så ja vart sjukt ledsen över det. men vi är bara riktigt bra vänner nu istället. nått mer att klaga på? ;)


ska alldeles strax kila iväg till bussen. usch jag orkar verkligen inte skolan idag. ett plus är iallafall att det är sol ute. härligt!

love.♥

om jag fortsätter hosta såhär så kommer jag snart på magrutor

hejsan hoppsan lillebrooooor!

Nu har jag tryckt i mig pannkakor så ja typ rullar fram. orkade med 1 idag.. framsteg :D hahah nej faktiskt några till. duuktigt. asso fattar inte varför jag blir mätt efter några tuggor bara :o
hostar nått så sjukt, så snart kommer jag väl få magrutor om det fortsätter på det här viset. har fan lite träningsvärk i den, trotts att den tränas när jag rider. hmm missförstå inte nu ;)
vid halv fyra tog ja bussen in till stan för att sedan träffa min fina vän :) nu sitter jag här & har inte ett skit att göra.
jo typ försöka få en kille att fatta att jag INTE kan vara tsm med en 97. hahah 14 år vafan..

love.♥

du är bra du vännen!

trodde det inte skulle bli jobbigare efter det där vi kom fram till men det vart det ..

svar till anonym: lilla du..han är en väldigt nära vän till mig. så vad är ditt fel ? :) nej tyvärr så är det bara sanningen om dig ;) och du säger " ingen läser din blogg" vad vet du om min statestik & sen så... du läser den ju ;) HAHHAHAHA


hej!

idag äre måndag och jag är ledig. vet inte alls vad jag ska göra om det blir att dra min min fina vän eller bara stanna hemma. ska iaf käka frulle nu.

love.♥

ta aldrig spring-taxi ..

nej fyfan! gör aldrig det ..

igår så stack jag in till stan vid halv fem & träffa jenna Lundvall, jenna lundstedt & lollo. vi satt på first nån timme sen så stack jag till elvira och fixa mig lite sen ned på stan igen med henne också. mötte upp jenna & stack sen på fest.
diza & jag var fan helt jävla galna verkligen. vi va typ överallt hela tiden. sen vid två stack vi på efterfest & en av killarna från tidigare av kvällen hänka på. upptäckte att bussen bara gick halv på morgonen så vi tog " spring-taxi" fyfan gör aldrig om det. vi sprang som judar men han tog fast mig sen för jag tappa bort sebb och jenna i skogen :( skulle bara gå lite oskyldigt över gatan men då kom han tillbaka och såg mig. han låste in mig i bilen haha , ringde jenna typ tusen gånger men hon svarade ju inte. så ja ringde typ hela min kontaktlista. fan ingen kunde ju komma :( så det vart att ringa syrran som kom o betala allting men inte fan var hon glad. dessutom challa hon om allting idag.. tack så jävla mycket. utegångsförbud ett bra tag nu. :/
imorrn blire troligtvis putte så skriver inge då.

love.♥










jag ser helt knas ut men jag var jätte full :(

du har blivit sjukt konstig

asso seriöst
varför är du så jävla konstig
var normal istället
ingenting blir bättre av att beté sig som skit
det är du som ställt till det
inte jag
liksom du har sagt så jävla mycket
men typ inte menat det
eller har jag fel?
jag vill att det ska kunna blir som vanligt
fast utan det där isf ..



dagens planer set ut såhär: städa rummet, fixa sig, dra in till stan & möta upp jenna, fixa oss, dra på fest, supa fan, sen sova. och självklart så ska min älskade med, elvis :D

im in love with you

svar till anonym (som inte vågar skriva sitt namn) : hahaha har inte jag vänner? det är fan du som inte har. jag har iaf äkta vänner. asso vafan vill du jävla skabb.

hejsan!

igår somna jag tidigt. redan halv elva. vakna sen igen vid tolv och låg vaken till tre. snacka med emma i telen om massa. sen alexandra också. mitt liv är verkligen knas just nu. och kommer vara det sjukt länge till kan jag lova.
idag ska jag till kusinen som fyller. om jag orkar dvs.. sen ikväll kanske ja ska va med elvira & nathalie. imorrn blire lugnt iaf. plugga lite so som jag har prov på nästa vecka. så jävla skönt med studiedag på måndag. då blir det att träffa putte. nice!

love.♥

elvis en hel vecka

hejsan!

har precis kommit hem från en trvelig kväll på stan. skolan idag var skiiit. mådde så jävla piss verkligen. börja gråta en gång för en sak. idiot unge. men gillar dig trotts det .. :( efter skolan hämta pappa mig. stack hem och fixa mig snabbt sen stack ja in till stan och käkade bamboo med elvira, alexandra,maddis & becca. efter det sola alexandra & elvis och jag o maddis satt o vänta. sen knalla vi runt på stan tills klockan vart sju. tog sen bussen hem. blir en lugnt helg nu. känns som att det behövs! nu ska jag kolla tv.

love.♥


fan fan fan..
varför skulle just det här hända
du fattar väl hur jävla fel du gjort
hur tror du jag och hon känner för det här
trotts det så gillar jag dig sjukt mycket
fortfarande

va fan har hänt med dig ?

hejsan!

skulle ju som sagt träffat putte idag men vart ändrade planer. stack ned till stan efter skolan med elvira. mötte sedan upp sussi. vi gick och fikade på first. myyys! satt där i typ 40 min tror jag. efter det så gick vi o kollade lite kläder och sådär. sen vid halv sju stack vi och åt. mums! tog bussen 10 över 7 sen. nu sitter jag här och ska precis gå o fixa min naglar som ser ut som skit. helt fuckade verkligen. imorrn blire att käka igen på stan med elvisboy, alexandra, becca & maddis. häärligt! senare på kvällen blir det fest med elvira :* kommer bli hur bra som helst känns det som.

love.♥

du är så jävla fin på alla sätt och vis
sättet du kollar på mig, gör mig nervös
du är allt jag vill ha
jag är dö kär i dig
det är osberivligt hur fin du verkligen
är
jag är helt tokig i dig!

jag dör lite extra varje gång jag ser dig

HEJSAN!

skolan idag var bra. vissa människor går en verkligen på nerverna..
efter skolan så stack jag till stan och mötte upp elvira. vi gick runt & kolla massa kläder sen käka vi. vid sex tog jag bussen hem. imorrn ska ja träffa putte så då blir det inget skriva för ja kmr förmodligen hem sent.

love.♥

timotej

hejsan

precis kommit innför dörren från ridningen. sitter fortfarande med hjälmen på huvudet haha ..
det var ju som sagt sista gången vi hade våran nuvarande ridlärare :( fan va sorgligt det var :( jag och alex grina sönder när hon kramade oss. kännt tomt som fan!
ridningen föröverigt gick skiiiit bra. red timotej, en privathäst. han vet iaf vad fart är kan man lugnt säga. allt gick skit bra oså i traven. han var lugn & jätte fin i formen. första gången ja red honon & anna sa att hon aldrig sett han så lugn typ. men sen ... kom galoppen & då gick det i 200. fick gå in på en volt och bara försöka få han någelunda lugn. vänster gick ju helt okej men höger sprang han verkligen som en jude. trodde han skulle ramla för han låg på sidan typ. men dte är typ omöjligt att rå på honom när han är så. aja nu ska ja duscha

love.♥
inte han på bild

knasunge du

hejsan!

sitter i skolan just och har so. andra världskriget. passa på att skriva lite då också för pappa har tagit mitt internet typ -.- igår så vare skola, slutade tjugo i tolv för ja inte va på idrotten. sen vid halv fyra stack jag till stan & mötte upp putte. stack sen hem till honom. vi kolla film o hade det niiiice. han säger det fucking ordet hela tiden så jag har börja sagt "nice" nu också :( inte okej! sen vid nio kom syrran och hämta mig. kom hem, duscha, plugga sen sov jag. ikväll är det ridning & min älskade bästa ridlärare slutar idag också :( blääääääääää !
nej nu måste jag fortsätta ha det!

love.♥

gårdagens bästa kommentar: ohh kladdigt! hahahahahahah


VÅRAN HELG I BILD









HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH

till alicia sundström larsson:
fan va töntig du är som inte vågar stå för vafan du skriver. jag har kvitto på tröjjan om du vill se det ;) & liksom vem fan ljuger om en tröja & vem fan hakar upp sig på priset ? .s har bara två ord att säga omogen brud.



hejsan!

kvällen igår var grym. kom ju lite folk till alexandra. chillkrök bara. jag var nog fan den mest osociala människan ett tag. satt med min mobil & messade med en viss jävligt snygg kille. somnade runt fem tror jag. elvira tog alltlats & täcke :( frös som en jude ju .. vakna vid ungefär halv tio, låg o messade lite sen somna ja om nån minut. skönt!
idag så blir det bara att plugga engelska. skulle ha träffat p egentligen men fick inte åka någonstans..

love.♥

baby baby come to me

hej!

sitter just nu hemma hos alexandra. ska ha chillkrök ikväll typ. igår så hade ju jag och elvira & maddis myskväll. gjorde tacos och moffa godis. somna runt halv ett. dom va döda men jag fett pigg. aja!
imorse så käka vi frukot sen gick vi ut och solade massa. sen gick vi in och gjorde kladdkaka med grädde. fan va gott det var. så sjukt god!! sen satt vi oss vid datan i hundra timmar. fixa oss eller aa jag gjorde det iaf. sen tog vi bussen till stan. elvis stack hem o fixa sig & maddis o ja stack till henne sen hit då.
nu plinga mobilen till. ska kolla va putte skrev

love.♥

elvira & maddis

hejsan!

sitter i skolan och väntar på att särengelskan ska börja -.- har precis haft lunch, fan va tjock jag knr mig. jag och hannele åt typ 7-8 mackor. efter skolan så drar jag ned på stan sen hem. ikväll blir det myskväll med elvira & maddis.- nice nice! skriver troligtvis ikväll

love.♥

elvisboy

hejsan!

skolan idag var bra. gjorde inte alls mycket kändes det som. den jobbigaste dagen på hela veckan men den gick as snabbt. var inte med på idrotten sista lektionen för jag har ju öroninflamation & är hostig. så efter skolan stack jag till stan & var med elvira ett tag.- vi gjorde inte så mycket. sen stack hon och träffa nattis och jag träffa malin. nice nice!
sen hem oså. har bara tagit det lugnt typ, plugga lite engelska så jag slipper imorrn.

love.♥

du är bra du vännen. love you

några bilder från helgen!





bara jag & elvira med på alla typ, men som sagt.. vi älskar kameran

tisdag, tredje dagen utan mobil

svar till tönt anonym: men shiiiiiiit! om den kostat 99:- hade jag fan skrivit det. liksom inte ens rea ju? :s
skriv ditt namn & stå för det du säger. säga allt face to face ist!

hejsan!


HAHHAAHHAHA fan vad jag skrattar när folk skriver " elaka" saker som dom tror tynger ned mig. vågar ju inte ens stå för vem den är. iaf. sitter i skolan nu. börjar om typ 20 minuter. hälsa sen slutar vi för dagen.ikväll blir det ridning.-hoppas på oxford. min lilla privatpååååny :*
har inte fått tillbaka min baxade mobil än :'( jag nästan dör av att inte ha nån mobil. men nytt simkort kommer troligtvis idag :D

love.♥

2000 spänn i hittelön!

svar till: anonym..
men snälla ge dig. vafan om det var rea på den så skulle ja väl skriva 99:- . vadfan vill du asso :s nu är det ju så att det var ordinarie pris på den så .. fuck off :D haha jo jag kallar dig skabb hur mycket jag vill äckelunge!
tro fan inte du knr mig eller vet allting om mig. du kan ju fråga min kompis madelene "maddis" lindeberg, som var med mig, om du inte tror mig ..

DEN SOM HITTAR MIN MOBIL FÅR FAN TVÅ TUSEN KRONOR. JAG VILL VERKLIGEN HA DEN TILLBAKA :'(

mobilen baxad i fitthoräckelbög fröslunda inatt!

svar till anonym: men snälla.. vafan är ditt problem :s den kosta förfan 199:- men kanske för att ja lämnade tillbaka en ring & ett skärp. så då tog ja inte kort :s vafan är ditt jävla fel fitta. sluta kolla & kommentera min blogg. du är skabb!

hejsan!

igår så stack jag till stan & mötte upp elvira. vi fixa lite saker oså. sen stack jag till becka. på kvällen stack vi till stan sen vidare på fest i fröslunda. ångrar det som fan! allt var skit bra & roligt tills securitas kom & alla vart utslängda + fick panik för allas saker var baxade. typ 6 mobiler vart baxade, bla. min.. sen bankkort, pengar, ciggpaket & shit.
jag hade mobilen i skärpet runt midjan.sen tappa ja den på golvet när jag och tobias strula. sket i att ta upp den för ja kände att han satt foten på den så ja ba "aa men då äre lugnt, ingen baxar den" men när han tog bort foten så va någon där as fort. märkte ju fan inte ett piss :o så ja jag har ingen mobil ett braaa tag fram över & utegångsförbud också. fyfan vad jag har panik att inte ha mobil. alla bilder & nummer :(

love.♥

the silents house

till anonym: hahahhhahahahha lilla gumman nej tyvärr. jag köpte andra smycken också.
det var ju inte en rea tröjja så den kosta 200 kronor. inte 99 som du tror ?  du vet inte ens vad smyckena kosta så fuck off bitch ;)

hejsan haha!

hatar töntar som kommenterar utan sitt namn. tror ändå jag vet vem det är så.
iaf.. igår så var det skola. kul som vanligt. efter skolan stack jag till stan & mötte upp maddis. vi gick o kolla lite, köpte brunkräm oså. sen vid fyra stack maddis & jag tog bussen till stålfors. vänta på att alexandra skulle sluta. sen efter det så tog vi bussen till. käka & fixa oss lite sen stack vi på IFK's match :) frös som fan så efter typ 45 min stack vi :) stack till donken sen kom pappa o hämta oss.- kom hem, la oss o kolla skräckfilm. the "silents house", en verklighetsbaserad film. värre än paranomal activity. den här filmen vi kolla är det en enda lång taging. alltså dom klipper aldrig i filmen. as äckligt .. ! våga bara kolla i början när det precis börja bli läskigt så vi stängde av & kolla en annan rolig comedifilm men somna efter typ 15-20 min :p vakna halv nio imorse. sen nu precis så stack alex hem. ikväll blir det att dra till becki. jag elvira & alexandra. niiice!

love.♥

"alla pengar ba försvann"

hejsan!

har vart på stan hela eftermiddagdagen & kvällen med maddis. vi gick runt o shoppa. eller aa jag gjorde det. kände mig så rik, så ja ba shoppa som fan inne på gina tricot. massa smycken & sen kläder. när ja kom fram till kassan tog jag upp sjuhundra så det räckte men fan 1100 kronor gick det på :o
det jag fick med mig var:
  • en tröjja
  • lackleggings
  • två par stora ringar
  • tre stora & långa örhängen
  • två skärp
fan bara smyckena gick på 700 :-
sen fick ja med mig lösnaglar från åhlens.

nu blir det duschen.

love.♥









hon med träningsvärk i hela kroppen

tjatja, tjejen med träningsvärk här!

hahahahausch vad ont jag har i hela kroppen sen igår :( har precis haft so-prov. gick sämst kändes det som :(
efter skolan drar jag in till stan & träffar maddis :) ska gå på stan o köpa massa kläder har vi bestämt.- ses ikväll.
tråkigt & kort inlägg

love.♥


romme

hejsan!

har vart i romme hela dagen. faaaan va det var kul. har ont i hela kroppen nu. var några killar som stalka mig & alexandra ända från första åket till sista -.- as jobbiga. jag var tydligen deras babe & gud vet vad.
typ sista åket gjorde alexandra illa sig när vi hoppade så det vart inge mer då. hon stuka foten, så den svullna upp som en ballong :(

berättar lite om ridningen igår. hade oxford för magda var sjuk så han gick med på lektionen. fyfan vilket bra pass det var. anna ( ridläraren) sa att det var det bästa jag ridit typ. gick så himla bra verkligen. var ju inte så jätte lätta saker vi gjorde så är sjukt nöjd. efter ridningen så mocka ja ordning hans box, fyllde på med halm, gav mat & vatten. stack hem & duscha sen la jag mig och sov.

love.♥

RSS 2.0