grattis julia, du är nu hela tråkiga 17år!

hihi ibland är jag lite tossig! 17 år nu alltså, en riktigt ybertråkig ålder om jag ska säga mitt. Finns inget speciellt roligt med att fylla det. En riktig jäva mellanlandning bara! när man fyllde 15 var det moppe som gällde, 16 fick man börja övningsköra. wiho! men 17 liksom?! ett år kvar till krogen och annat skoj.. Får hoppas på att året går fort så jag kan genomföra allt jag vill. Dvs: läppförstorning o botox i kinderna, ev.pannan! Nu undrar ni säkert varför också. Jo för mina läppar hatar jag, vill ha stora läppar, så man ser att det är riktiga botoxläppar. Och ansiktet för att jag vill få ett litet " lyft" snyggt som satan ju! Sen är det planer på att tatuera hela ryggen och ena armen. Nice! Ja det finns det finns tusen andra saker också såklart men om jag ska sitta o babbla upp alla saker lär det väl ta hela natten. Och det har vi inte tid med!!

Sitter just nu och kollar nytt löshår som ska beställas. Måste bara checka med mamsen så det priset är ok liksom!
På Tordag åker jag och familjen till Sälen. Ska bli såå kul att åka skidor en hel helg. Ska nog även testa mig på snowboard när vi ändå är där. Har inte varit på skidweekend med familjen sen jag var liten. Ska bli skoj!

Förövrigt har jag brännt nästan alla pengar jag fått i födelsedagspresent.. köpte en del smink idag, men det var behövligt för allt var verkligen tokslut!  Sen så har jag även klippt mig korthårig! nej nu känner jag jag börjar babbla alldeles för mycket.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll! precis som jag ;)




17 fucking år!

Hej! Nu var det ett tag sen. Gjort tre inlägg den här månaden, illa... Idag har släkten vart och firat mig. Dock fyller jag ju inte förens Tisadag. Helgen förövrigt har varit gryyym! I fredags vart det fest och så sen igår hade jag och Malin chillkväll. Skolan börjar imorgon igen vilket innebär kort vecka för mig eftersom att jag drar till Sälen sen. Niice! Ska tammifan lära mig att åka snowboard. Ha det bra! PUSS/J

Lämna mig aldrig

Okej, vet inte vad jag ska skriva alls. Vill få ut så mycket men det är så svårt. Det finns bara en som jag kan berätta allt för och jag vet att det förblir där. Jag trodde att 2012 skulle bli mitt år, men jag hade sååå fel. Det här året började direkt med en massa skit. Jag har förlorat min andra halva, min bästa vän Tom. Det har hänt så mycket så han kommer jag aldrig få kontakt med igen. Rättare sagt, jag inte ens få det. Sen finns det en hel rad med andra saker, inget jag vill ta upp i bloggen direkt. Kan ju bara säga att vissa saker tror man inte om sina vänner. Speciellt inte dom närmaste.. Att man kan vara så jävla självisk eller hur man ens har mage till vissa saker. Man leker så bra o snäll men egentligen är man en riktig bitch. Jag spottar på sånna som er! Ägg vad jobbigt det är att inte kunna skriva av sig ordentligt.. Aja, mitt liv suger hästkuk bye!

Happy valentines day

Hej! Tycker alla-hjärtans-dag är lite för överskattat. Man ska vara så gullig hit o dit. Alla tar det på så stort allvar.. Visst det kanske är kul men ändå. Jag ska spendera min "alla-hjärtans-dag" med älskade Alexander framåt kvällen. Mys! Skolan gick tipptopp idag, sluta för ca en timme sen. PUSS/J

Hej jag lever och mår utmärkt!



Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen.

Hej! Har egentligen inget kul att berätta så vet inte varför jag ens gör det här inlägget.. I helgen har jag jag och Malin bara tagit det lugnt. I fredags åkte vi två och hennes ena bror och hyrde film och köpte godis. Senare vid tolv så åkte vi ut med två killkompisar en sväng. Kulkul! Sen igår skulle vi festat men sen orkade vi inte :) var dessutom ledig i fredags så nu är ja riktigt uppvilad för en sista vecka i bygghallen. Ha det gött!

RSS 2.0