...


att blogga suger

.. ja rubriken talar sanning! är så sjukt trött på bloggen så usch. Kom iallafall hem från skolan nyss, vilken ovärd dag.. hade två bygglektioner där vi bara gick igenom det vi gjort under ettan och sen lite lek osv. Svenska redovisning, gick helt ok! Sen vid tjugo över elva så slutade vi eftersom att dom två sista lektionerna var inställda. haha vad är det för världelös skola jag går i egentligen?! skönt att det här var sista grejen nu innan sommarlovet. imorgon blir det sovmorgon men sen glo film två timmar sen sluta vid lunch. Skön fredag :)
duschen kallar, puss

Vaknade precis efter några timmars sömn. Igår så kom ju grannarna över och käkade grillat  och kolla eurovision ute på altan. Sen vid halv elva så stack jag ut och träffade Rikard i nån timme. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt som fan!  Sen åkte han hem och jag gick upp o la mig sen vid 3 igen hängde även Robin och Ludde med hit. Trots att dom 3 töntarna hade gamekväll haha. Vi satt och pratade om massa skit sen vid fem halv sex imorse gick jag och la mig. Är sviiin trött nu.. Blir att FÖRSÖKA lägga sig skapligt ikväll. höhö fan vilket sämst tråkigt inlägg men aja, xoxo

lasse äger fett

hejhej!
Ikvällen igår var dunder bra! VI stack ett gäng tjejer till Borsökna badet framåt kvällen, där vi bada, sola och drack lite :) Sen knalla vi upp till Michelles granne som bjöd på en del godheter till dricka. Till en börjar skulle vi bara säga hej men blev att vi vart kvar hela kvällen där. Har nog aldrig sjungit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår på kareoken, haha. Michelle och jag vart hämtade av Bryngel runt ett, en ganska tidig kväll men som tog hårt på en.
När vi vaknat idag så drog Jonna, jag och Michelle ner på stan till pridefestivalen o glodde lite sen träffa vi på Jonnas kompisar så vi satt oss i Rotoffsparken ( stavning ) och bara satt och pratade med lite kylande dricka.
Ska träffa två killkompis ikväll, så den är kvällen kommer nog rocka också.
ha      det      pussss

kräftan här

Har setat ute i solen med Jullan ända från 13.00-20.30 idag. JAG HAR FÅTT FÄRG KAN JAG LOVA!
fyfan vad solen tar just nu. Igår satt jag ute 20 min och hade redan lite resultat. Ska verkligen steka ute så mycket som möjligt nu. Jullan och jag fick även fint sällskap utav Ludde, Rikard och Robin :) Diggar dom riktigt mycket.
Ska börja avrunda nu eftersom att bb har börjat nu.
pusss

sommar på g

man känner redan på lukten ute att det strax är sommar. mycket har hänt under här året som snart igen passerat förbi. det är helt sjukt! Känner på mig att den här sommaren inte kommer bli som vanligt, man har misst en massa saker bla människor, men som samtidigt vägts upp av tusen andra saker. men ändå så kan ingenting ersätta just " den"/det. fina människor som är unika. det är snart ett helt år sen jag träffade världens finaste kille, (rättare sagt, jag trodde det) jag mår dåligt över allt en idag. sen tidigare i år började jag och hans bästavän prata vilket vi gjort sen januari nu. men samtidigt, det är jobbigt för han får mig att påminnas utav "A". men livet går vidare helt enkelt. man får ta det med en nypa salt och bara fortsätta leva i nuet. trots att allt känns så meningslöst, men det är nog bara för stunden. då man är så inne i sin sak. jag finner knappt varken orden eller orken till detta. allting känns så meningslöst. jag ska börja om, få en nystart, nytt folk att umgås med, een vackrare och bättre personlighet. för det är ens vänner som gör en till den man är har jag märkt. jag ska bli en vacker människa, med gott hjärta. ingen kan någonsin hitta " sitt rätta jag" för allt varierar. som sagt, beroende på folket man umgås med, hela du förändras beroende på det. jag finner mig själv, i denna stund som en väldigt lättsam person som egentligen vill alla något gott, jag är en snäll tjej inners inne,  men jag är dryg och det är jag medveten om, det har jag varit som liten och sånt går nog inte att bota, hur mycket man än försöker så kommer det alltid sitta i, i små drag. jag vill vara den där fina dockan, som aldrig är elak, aldrig skadar någons hjärta. men det är svårt med tanke på allting runt om en själv. alla fula människor som faktiskt finns, som vill skada en.
jag har så mycket att säga, så mycket att ge, men när ärligheten kommer fram vill jag att ingen ska se.

hejhejhej, jagharingetliv

Tjafan!

Ligger o degar i sängen framför tven bara. Kollar på "djungelns drottning" där dom just nu dödar höns, bra tv...
haha inte direkt va?! Inatt har jag sovit med Michelle. Kom dit igår eftermiddags och strax inpå kom Felle, Sabina och Samt. Vi satt och pratade en massa med några bira på bordet. sen drog Samt hemåt och vi andra drog på fest. Kom hem ganska tidigt faktiskt, redan klockan ett. Då fick Michelle och jag besök. Jag somna runt halv tre och då var jag verkligen heelt utslagen. Idag har vi bara glott tv och chillat. Skola imorgon vilket jag så fan heller ser fram emot. Dock är det bara 15 skoldagar kvar. längtar som tusan till sommarlovet. Har redan riktigt feta planer vilket bla är, magaluf med bästa tjejerna, sena nätter så det bara skriker om det, göra fula saker, leva, vara unga och bara ha skoj!
puss

dömd att bli bedömd

Fan jag pallar inte att sammanfatta mina praktikveckor nu, höhö! Får bli när jag har lust o tid. Idag ska jag iallafall träffa Michelle. Får se vad vi hittar på, brukar alltid bli något bra!
Ska fixa klart mig nu sen dra över till Michelle. ha det pusss


sista dagen..

Hejhej!

Idag var det sista dagen på praktiken. Fyfan vad jag kommer sakna den!
Har haft 2 underbara veckor tillsammans med världens bästa kollegor. Har även kirrat sommarjobb ;)
Slutade vid halv två idag vilket var superskönt verkligen!!!

Nu sitter jag hemma hos Pierre med han, Lucas och Julia. Var lite folk här innan som drog till krogen men som kommer hit igen efter. Ska försöka hitta ett sätt att komma hem sen bara höhöhööhöh...
Skriver mer imorgon, då får ni en sammanfattning av mina veckor på Carling måleri.

puss      ha      det       bra     så      länge.

lär dig receptet på vänskap

Igår så drog jag till Julia runt fyra(?) kanske. Vi började fixa oss lite smått och sen vid tio så drog vi hem till Pierre där Looden, August, Lucas, och Pierre var. Satt och drack med dom och bara chillade till skön musik och mycket skratt. Kom hem halv fyra inatt, var stendöd då!
Idag så har jag bara tagit det maxat lugnt eftersom att jag ska upp kvart i sex imorgon igen. Praktik, wihoo!
ha    det    bra .

.

umgicks med mina fina killar igår. Dock vart det pannkaka med vissa saker. att du aldrig lär dig. är för trött, mentalt, för att skriva något vettigt. hör av mig när jag har orken för att skriva ett inlägg.

praktikdag 3

Hej!
Är helt slut i kroppen efter dagens arbete. Vart upphämtad 06.50 av Niklas, då åkte vi och hämta upp Martin sen åkte till vi till Åparken och målade i lägeheten vi är i just nu. Jag fogade och målade kanter och hörn och dom rollade väggarna. Eller ja, mest Martin eftersom att Niklas åkte iväg ett litet tag. När vi var klara där for vi ner till toget där vi varit resterande tid av dagen. Vi målade nästan 7 våningar i trapphuset, jobbigt!!!
Var ruskigt trött i slutet av dagen så får hoppas på bättre lycka imorgon. Måste nog få i mig lite mer socker om dagarna när man jobbar så länge och mycket, annars orkar jag aldrig!
ha        det        bra!

praktikdag 2

Hej!
07.00-16.00 vart det idag. Martin kom och hämtade upp mig på stan sen åkte vi till firman och lämna lite skit sen åkte vi till en lägenhet som dom håller på att sätta väv i sen efter så känns det som att vi inte gjorde alls mycket. Dagen kändes lång men ändå kort. I slutet av dagen så var vi ute i Sundbyholm och målade. Fy så jobbigt det var att måla idag! Ska försöka komma i säng innan elva idag för annars kommer jag inte palla hela veckan. Känner redan hur det svider i ögonen.. Ska nog slå på en film och ta fram lite kakor. låter väl rätt awesome!

praktikdag 1

Hej!
Första dagen på praktiken avklarad, 07.00-15.00 stod på schemat. Är på ett måleriföretag som heter Carling Måleri, tok bra gäng som jobbar där. Var jätte nervös imorse när jag var påväg dit men direkt när jag träffa dom så kände jag att " fan vilka sköna killar, kommer nog trivas riktigt bra!" Vilket jag redan gör. Trodde jag skulle vara blyg och inte våga ta för mig alls men efter att ha varit med Martin någon timme bara så kände jag mig som hemma. Skönt att vara med en ung kille och ingen gammal gubbe höhö..
Ikväll blir det att sova tidigt så man orkar upp ordentigt imorgon!
NU: Maaaaat!


...

Jag är så jäääävla trött så det finns inte. Har sovit från halv tio till halv tolv :o Ganska så död nu och jag har praktik imorgon. Känner att jag inte kommer fungera så bra imorgon haha. Kvällen och natten var i allafall trevlig.
Började med att jag, Elvira och Jullan skulle ha myskväll så vi satt oss på min altan med massa filtar, vattenpipan, godis och cola. Satt och pratade om exakt allt, tokskönt! Sen vid två-tre så fick vi besök av fyra pojkar som varit på krogen. Vi satt och snackade till lite skön musik och några glas alkohol. Trevlans!
Skulle åkt ut till stallet idag men kände att jag var fööör trött så skippa det- får bli efter praktiken imorgon.
Puss.

...

Hejsan!
Skolan idag var både bra och dålig! Hade utvecklingssamtal vilket gick awesome. Fick sen damp på min störda lärare så dog sista lektionen. Gick till Jullan ist och vänta tills hennes no slutade. Sen gick vi hem och tog smälte bort hennes löshår och sen stack vi ut en snabbis. Ska strax kanske in till stan igen och basta med Jerre och Kim. Men inte säker på att jag hinner med bussen hem sen :( höhö får se hur jag gör.
Skolan imorgon kommer suga gaaanska hårt eftersom att vi bara ska glo film :s haha sämst dag!!! usch hejdå

sjukaste.

fan valborg sög igår orkar inte berätta om den. Värre saker hände idag.. var ju sån där demotrations sak på stan. Vägar var avsängda o det var kaos. Skulle bara ner och lämna Elvira när alla kom, så alla började springa för livet, poliserna skrek " spriiiiing spriiiing" sen när vi kom vid godisland så nappa poliserna oss bara så det var bara ner på marken direkt sen i ett jävla hörn.. kompisen fick batongen på sig och vart indunkad i en jävla pelare. Satt där as länge med massor av poliser som man var omringad av. Så när alla var förbi så vart vi ledda en och en in i nån jävla buss som dom körde iväg oss i. Vi fick inte veta vart alls, så dom släppte av folk lite här o där bort från stan. kul att jag knappt visste vart jag ens befann mig haha.. Har nog aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv fan, trodde vi skulle dö. Fick stenar kastade på oss, alla filmade oss och tog kort, kaoooos! kommer inte visa mig nere på stan nästa 1 maj. ha en bra kväll puss

RSS 2.0