WHAT HAPPENED TO US

Har precis duschar för andra gången ikväll. Tycker det är så skönt att duscha för man drömmer sig bort och är helt ensam verkligen. Precis ingen kan störa en då. Man kan ta ut sin sorg eller vad man nu vill för det är ändå ingen som ser dig. Haha som sagt, julia♥dusch. Måste också berätta en lite märklig sak för er läsare.- Nu för tiden så längtar jag faktiskt till att gå till skolan. Trivs verkligen i min klass. Jag som var så negativ och bara skulle byta, men lärarna sa att jag skulle ge det en chans vilket jag gjorde när vi väl kom in i bygghallen och senare på dagen så började två av mina tjejkompisar i klassen. Nu vill man så gärna till plugget för det är så sjukt kul där och man känner sig så fri till skillnad från högstadiet där dom ringde hem om man rökte, skolkade eller vad man nu hittade på. Här är man fri som fan! Vi kan gå ut och röka mitt i lektionen, bara att man säger till läraren att man ska det så får man. Ja, skolan är underbar helt enkelt! Längtar speciellt till imorgon då jag ska vara lite omogen och slå Nicklas hehe. han som tänkte slänga i mig i ån :( dumma honom!


Gud så längesen dom här bilderna togs!


ELTON PELTON

Svar på tal, 1: Tack så mycket Vera! Nej har inte gjort den själv, www.bloggparken.se/yjulia har gjort den :)
Svar på tal 2: Tack som fan gullan! Orkade inte klicka in så skriver här hehe pyss :*

Hej! Skulle ju egentligen till Putte. Men vart ändrat (: Har ju hållt på o byggit hela dagen så kände mig inte direkt fräsh heller hehe. Men skolan rulla på. Kul idag också. Blir bara så himlans trött på en viss person för den bara står där. Vi är fyra-sex i varje grupp men det är bara jag, Emma och Michelle som jobbar -.- visst, det är bra för oss för vi får bättre betyg men vafan vi får springa som bara den för att hunna göra klart allting och så att allt blir rätt. Jobbigt! Har förtillfället ont i huvudet så ska lägga mig och vila en stund. Kanske sova lite till och med. Ridningen igår gick iallafall grymt bra. Hade Elton, har saknat hästen som fan när han vart halt osv. Vi red på böjda spår och lite annat smått. Fick super fin form på honom, avslappnad och allt. Lite bus vart det som vanligt när han tyckte att det blev för jobbigt. hehe nog om det!

love.♥


F*CKING PERFECT

Hej!! har precis kommit en efter en jobbig snickardag. var sjukt trött i början eftersom att jag låg och smsade till klockan 03.00 inatt.. haha det tog på krafterna! Vi fortsatte iallafall dagen med att göra klart våra bockar sen så började vi sätta upp väggar. Jag, Michelle och Emma är riktigt duktiga fan! Har baar funnits en viss person i mina tankar idag, hahaha. Emma o Michan bara skratta åt mig för det :( hehe. Efter skolan så stack jag och Emma till Rekarne för hon skulle lämna några papper om att hon bytt skola. Sen gick vi till Fröslunda eftersom att mina Tretorn ridstövlar äntligen har kommit, så skulle hämta ut dom. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv sju så man kan åka till Kungsör och Rida. Blir kanske inget skriva imorgon för jag ska nog till Putte efter skolan så då kommer jag nog hem sent. PUSS!


JERSEY SHORE ♥


Ligger och kolla på mitt favorit program med en varm kopp oboy. love it

KUNSKAPSCOMPANIET BYGG VARE JA..

Hej! Skolan idag var grymt kul. Vi var i bygghallen och byggde en massa. Dessutom så har Michan och Emma också börjat i min klass idag. Skönt att få några tjejer till klassen. Dagen slutade vid halv tre vilket var skönt. Den här dagen gick ruskigt fort tycker jag allt! Men det är ju så, när man gör nått kul så flyyyger tiden iväg för en. Bara på't imorgon igen. Några killar i tvåan(?) vissla efter mig när jag gick förbi dom, gud så skämmigt :( fast dom skämdes mera när dom insåg att jag kom tillbaka sen igen haha! En snabbis efter skolan så träffade jag Vira. Vi gjorde väl inte speciellt mycket hehehe, som vanligt då! PUSS/J


NY BLOGGDESIGN!

Hejsan!
Äntligen har jag fått ny bloggdesign. Min gamla var så sjukt ful o gammal. Tack så jätte mycket www.bloggparken.se/yjulia. Vart verkligen hur fin som helst tycker jag. Blir så mycket roligare att blogga när den är fin på utsidan. Förövrigt så mår ja väl lite halvdant. Orkar inte gå in på sak, varför jag just gör det. Igår iallafall så hade jag, Alexandra & Elvira våran egna lilla kräftskiva. Var riktigt mumsigt! Senare på kvällen kom Jacob dit och gjorde oss sällskap. Precis när vi skulle sova också så såg vi bara något som blinkade utanför huset då och då. Insåg ganska fort att det var blixten. Kom en riktigt supersmäll ett tag också. Blixtarna kom precis efter varann också. Gick inte ens en sekund emellan dom. Hela Alexandras hus var vaket efter ett tag. När vi kollade ut i köksfönstret så var den precis över oss och värsta ljusskenet precis framför ögonen. Hemskt med sånt där. Ska inte skriva så mycket till nu för jag måste hoppa in i duschen. PUSS/ J

Du kommer alltid vara fin i mina ögon!


det är du som äger mig men jag får stå för kostnaderna

Heej!
Ligger för övrigt i soffan just nu och glor på tv. Är lite förkyld så.. Halsen är inte så skön osv. Idag så fick vi våra byggkläder oså. Va bara i skolan från 9-11.15 vilket var himla skönt. Har även sett vårat schema som jag älskar. aldrig haft ett bättre schema någonsin. Ikväll ska jag trolitvis sova med Alex, knasbollen!
Ska väl fortsätta titta på tv och messa lite med Matte. ha det!


love.♥


h

Mirjam: Det är min kompis Elviras skor. Kika in på hennes blogg o fråga för jag kommer inte ihåg vart dom är köpta. www.elvirafirst.blogg.se 


Hejhej! Är just nu hos Alex och gör inte speciellt mycket. Ska strax dra mig hemåt. Vi har lagat tacos osv. Skolan idag sööög! Mer än igår faktiskt.. haha orkar inte skriva nu.
love.♥

look like a moviestar.

.. that's why am in love with you
HEJJJJJ!
Är så fucking glad just nu för äntligen har mitt internet blivit fixat så nu uppdateras det som vanligt. Idag så var ettorna i Vilsta och körde femkamp osv, var väl helt okej efter ett tag. Slutade strax innan ett iallafall. Imorrn blir det en skön dag hoppas jag. Igår så var det skola till ungefär ett kanske, sen gick jag till Timmy. Vi kollade film och så. Mys! Han stack sen ned till bilskolan för han skulle gö nått där så då tog jag bussen till Elvira så hon, jag och Amanda gick ned på stan för dom skulle köpa lite saker :) Tog sen bussen hem eftersom att det var träning halv åtta. Gick hur bra som helst att rida. Inte fått den känslan på länge fan. Så det var grymt kul! Var först lite skepptisk till att ha Alfons för jag hade glömt bort hur otroligt fin han är när man väl fått igång honom. Nu ska jag dricka upp colan sen träffa Anna tror jag :)

love.♥


BP1A

hejsan!
Första dagen i skolan avklarad. Började klockan tio och slutade kvart i elva. Schema för den här veckan är mer än skönt! Går inte ens tre timmar på Fredag vilket är skönt. Och sovmorgon alla dagar dessutom. Tycker dock inte om min klass. Ensam tjej osv, men det gör ingenting. Bara det att alla är helt sär. Så blir troligtvis att byta till BP1B istället. Eftersom att jag känner en hel del i den klassen vilket jag inte gör i min nuvarande, förutom två stycken hehe.. Efter skolan så gick jag till Stållan och mötte upp Alexandra. Gick sedan hem till Elvira för att dra ned på stan för lite käk. Pastahuset blev det idag, mums! Alexis tog halv tre(?) bussen hem och Elvis o jag gick till henne. Ska väl hem om ett tag.
love.♥

take me back

Hejhej!

Har ingen ork attblogga för tillfället. Dagarna rullar på som vanligt och allt är i sin ordning. I förrgår så drog jag, Cattis, Malin och Wendy på fest. Var väl helt okej ett tag förutom att polisen kom för en kille sparka sönder portdörren. Nämner såklart inte namn på honom. Sen igår var vi hos min kusin ett tag sen åkte jag över till syrran o Rikard eftersom att dom hade kräft skiva. Var där tills halv sen åkte jag hem. Skolan börjar imorgon, första dagen på bygg. Får se hur det blir! :) säkert bra. Aja ska äta kladdkaka nu.


love.♥




bästis

hejhej!
Har sovit hos Alex. Har aldrig cyklat så mycket i hela mitt liv, som vi gjorde igår. Från Råby till Hällby, Hällby till Västerleden och där ifrån till Coop sen tillbaka till Hällby. Har träningvärk i armarna idag ..
Ikväll så har jag umgåtts med Elvira, hennes syster och Simonne. Vi har suttit på Wayne´s och bara pratat skit ;)
Blir tio bussen hem sen. Har saknat min Elvis då jag bara träffat henne två gånger dom två senaste veckorna :( Men snart är man tillbaka i dom gamla rutinerna och då ses vi ca. sex gånger i veckan hehe. Ciao!
love.♥
Vill tillbaka!!

bara min

Hejhej!
I förrgår så hade jag och Anna lite fest hos henne. Hade verkligen super kul. Dock så vart jag väldigt aggresiv mot en viss person i huset .. Asso jag slog den inte eller så utan jag var bara meeer än pissförbannad på honom. Vi hade kul tills vakterna kom o det vart en tjock böter för oss på 2400. Skulle varit 9600 kr men dom var snälla, som tur var, hehe! Igår körde jag första ridpasset på nästan hela sommaren. Gick skit bra. Hade Treacy, hon tyckte det var enormt jobbigt ett tag så då fick jag mig en liten flygtur fast jag satt kvar som tur var. Hon hoppa, sparka o bockade som fan ett tag. Knashäst! När jag kom hem så skjutsa mamma mig till Alexandra. Idag så ska jag och Alexandra träffa ett par vänner framåt kvällen.
Fler bilder kommer troligtvis!

I give up

Hejhej! Har fortfarande inget internet pga sladden är sönder. Men men.. Bloggen lider dock ganska mycket. Har sovit med alex gala veckan förutom i torsdags och lördags. I förrgår så stack vi till Simon på krök. Det slutade med att jag var ensam tjej med killarna. Hehe! Skulle ha sovit hos putte men sen tvinga mamma och pappa mig att ta bussen hem. När ja kom hem somnade jag men världens huvudvärk.. Har iallafall sovit i stan inatt hos annas pappa. Hon och jag är helt ensamma här tills imorgon. Nice! Men ska fixa mig nu. Ha det! Love.<3

alex

hejhej!
Har sovit med Alex i fem dagar nu. Eller aa inte natten som var, då sov jag med Lisa. Vi gjorde kladdkaka med diggestivekex o kollade film osv. Men nu är jag tillbaka hos Alex. Älskar människan! Vi ska strax åka till Hällby :)
love.♥

PICTURES FROM GOTLAND


Mobilblogg

Hejhej! Bloggar från mobilen så blir ett kort inlägg. Sov med Alex i natt. Åkte in till stan och åt ming på kvällen. Mums! Tog tio bussen hem. Tog moppen ned till badet direkt o bara satt på bryggan och pratade sen åkte vi till hållsta o träffa johannes. Somnade väl runt två, trots att jag var skit pigg. Idag har vi inte gjort ett skit. Åkte till Alex senare. Ska strax kolla film osv :) Love.<3

oj

Här har det inte bloggats på flera dagar. Kan väl berätta lite smått om dom senaste.
Fredag: Stack på Åfesten med Alexandra o Emma. Vi va på Royal ett tag sen gick på runt på stan bara. Emma stack halv elvaa ungefär så jag och Alexandra gick o träffade Alex ca. tusen gånger. Han var gaaanska så onykter så fyfan vad jag skratta åt honom hela tiden xd. Vid halv ett så tog jag bussen hem o hon vart hämtad.
Lördag: gick upp klockan åtta för att sen kunna åka iväg till Kungsör på tävling hela dagen. Gick helt okej för Kungsör faktiskt. på Kvällen så åkte jag in till stan för att umgås med Line och Elvira. Vad gjorde vi?!.. intr alls mycket. Gick bara på åfesten ett tag sen så åkte dom till Line o jag mötte upp Malin o Louise. Vi åkte nån jävla snurr-karusell så jag och Malin höll på att spy. Inte nice!
Söndag: Tävling då med. Fyfan vad det regna :( Jag frös som fan o var hel blöt. Hade ju bara ridbyxor o en jävla tröja på mig. Inte så lyckat kanske. På kvällen åkte jag hem till Alex o sov. Vi gjorde inte så mycket. Kolla film osv. Vakna prick tolv o sen dess har vi bara kollat tv o suttit o pratat en massa. Ha det bra!
love.♥

åfesten

tjenis!
Ligger just nu i Alexandras säng efter en rolig kväll hemma hos Line och på stan. Stack till Line halv sju, efter ett tag kom det några girls till så då drack vi lite osv. Alex och hans vän titta förbi utanför ett tag. Kul hehe :) Vi prata ett tag sen så vare dags att dra sig mot bussjäveln. Det sög på stan fan. Jag och o alex stack hem halv tolv. har inte ett skit att säga så bloggar imorgon! ha det


love.♥


hemma hemma hemma

HEJ!
Min vecka på Gotland har varit super bra. Vi har både haft bra och dåligt väder, men bruna vart vi allt! Jag är faktiskt ovanligt brun kan jag lova er. För att vara mig efter fyra dagar sammanlagt i solen. Är riktigt skönt att vara hemma. Jag har sovit sjukt dåligt den här veckan. Dels har jag pratat med Alex i mobilen hela nätterna och sen dessutom gått upp tidigt. Vilket inte fungerade så bra märkte jag i slutet av veckan hehe.  En av dagarna så åkte vi in till Visby och shoppade en massa. Åt på resturang osv. Knappt så jag vill säga det här men fyfan vad vi har tjockas mat o godis den här veckan. Har ätit pizza TRE gånger hehe.. Så idag vart det gymmet med Anna. Båtresan hem var inte alls kul för jag frös som bara den när ja skulle försöka sova :/ Nej nu ska jag inte babbla en massa. Ska fortsätta kolla film med Anna för senare ska jag troligtvis träffa Alex :) Hoppas ni haft det bra!
( massvis med bilder kommer upp sen, har inte min dator just nu )
love.♥

RSS 2.0